Print this page
Thursday, 04 August 2011 08:32

Õuduste öö

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Fright Night

Filmi pikkus:  1h 46 min

Žanr:  Komöödia, õudus, Alla 12 a. keelatud

Lavastaja:   Craig Gillespie

Osades:  Anton Yelchin, Colin Farrell, David Tennant

Tootmisaasta: 2011

Kinodes alates:   23.09.2011


"Õuduste öö" on 3D-ga vürtsitatud särtsakas uusversioon 1985. aasta armastatud õuduskomöödiast. Osades Colin Farrell ("Vastikud ülemused"), Anton Yelchin ("Star Trek", "Terminator Salvation"), Imogen Poots ("Jane Eyre"), David Tennant ("Dr. Who"), Christopher Mintz-Plasse ("Superbad", "Kick-Ass"), Toni Collette ("Kuues meel"), Dave Franco ("Scrubs") jt. Lavastas Craig Gillespie ("Lars and the Real Girl").

 

Abiturient Charlie Brewster (Anton Yelchin) on eluga rahul: ta liigub populaarsete õpilaste seltskonnas ning käib kooli kõige ihaldatuma tüdruku Amyga (Imogen Poots). Uued kaaslased on muutnud ta aga sedavõrd ülbeks, et ta on keeranud selja koguni oma parimale sõbrale (Christopher Mintz-Plasse). Probleemid algavad aga päevast, mil saabub Jerry (Colin Farrell), Charlie uus naaber. Mees tundub esmalt olevat väga lahe tüüp, aga midagi on temas siiski imelikku. Sellest ei saa aru mitte keegi, kaasa arvatud Charlie ema (Toni Collette). Olles pealtnägijaks jubedale vahejuhtumile, pole enam vähimatki kahtlust - Jerry on vampiir. Suutmata kedagi selles veenda ning saamata abi ka vampiirikütina esinevalt Las Vegase mustkunstnikult Peter Vincentilt (David Tennant) peab Charlie leidma ise viisi selle koletise hävitamiseks.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com 

Read 2226 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun