Kirss.Net

Thursday, 04 August 2011 08:32

Õuduste öö

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Fright Night

Filmi pikkus:  1h 46 min

Žanr:  Komöödia, õudus, Alla 12 a. keelatud

Lavastaja:   Craig Gillespie

Osades:  Anton Yelchin, Colin Farrell, David Tennant

Tootmisaasta: 2011

Kinodes alates:   23.09.2011


"Õuduste öö" on 3D-ga vürtsitatud särtsakas uusversioon 1985. aasta armastatud õuduskomöödiast. Osades Colin Farrell ("Vastikud ülemused"), Anton Yelchin ("Star Trek", "Terminator Salvation"), Imogen Poots ("Jane Eyre"), David Tennant ("Dr. Who"), Christopher Mintz-Plasse ("Superbad", "Kick-Ass"), Toni Collette ("Kuues meel"), Dave Franco ("Scrubs") jt. Lavastas Craig Gillespie ("Lars and the Real Girl").

 

Abiturient Charlie Brewster (Anton Yelchin) on eluga rahul: ta liigub populaarsete õpilaste seltskonnas ning käib kooli kõige ihaldatuma tüdruku Amyga (Imogen Poots). Uued kaaslased on muutnud ta aga sedavõrd ülbeks, et ta on keeranud selja koguni oma parimale sõbrale (Christopher Mintz-Plasse). Probleemid algavad aga päevast, mil saabub Jerry (Colin Farrell), Charlie uus naaber. Mees tundub esmalt olevat väga lahe tüüp, aga midagi on temas siiski imelikku. Sellest ei saa aru mitte keegi, kaasa arvatud Charlie ema (Toni Collette). Olles pealtnägijaks jubedale vahejuhtumile, pole enam vähimatki kahtlust - Jerry on vampiir. Suutmata kedagi selles veenda ning saamata abi ka vampiirikütina esinevalt Las Vegase mustkunstnikult Peter Vincentilt (David Tennant) peab Charlie leidma ise viisi selle koletise hävitamiseks.

 

 

 

film

 

film

 

film

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com 

Read 2213 times

Related items

  • Kastitrollid

    Laika animastuudio (“ParaNorman”, “Coraline”) kuldse käe all valminud multifilmi KASTITROLLID eestikeelse dublaaži tegid helistuudio Orbital Vox, dublaažirežissöör Margo Teder (“Mina, supervaras 2”, “Lumekuninganna ja igavene talv”) ja tõlkija Mihkel Mõisnik (“Mina, supervaras 1 ja 2”, “Smurfid 1 ja 2”). Eesti keeles andsid filmile oma hääled lisaks ülamainituile veel Märt Avandi, Margo Teder, Tanel Saar, Margus Tabor jpt... Kinodes alates: 17.10.2014

    film

  • Maastik mitme kuuga

    “Maastik mitme kuuga” on draama keskealisest mehest, kes elab pealtnäha tavalist elu oma naise ja lastega. Tegelikult on nende suhe tupikus, aga parem kooselu illusoorsed dekoratsioonid kui vabalangemine tühjusesse... Kinodes alates: 03.10.2014

    film

  • Valemaandumine

    VALEMAANDUMINE on pöörane action-komöödia, mille mõjutajateks on Guy Ritchie filmid ja Todd Phillipsi kurikuulus "Pohmaka" saaga. Loo keskmes on neli sõpra, Johnny (Gil Darnell), Ben (Anthony Strachan), Tim (Oliver Jackson) ja Michael (Scot Williams), kes satuvad kurja saatuse tahtel kuhugi Ida-Euroopa kolkasse ning peavad leidma kodutee läbi prostituutide, salakaubavedajate, räpaste politseinike, odava õlle ja haiglaste fantaasiate... Kinodes alates: 17.10.2014

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Sul on probleemne nahk? 10 nippi, mis aitavad saada sellest probleemist üle.

1. Ära kasuta jumestuskreemi või siis ainult äärmisel juhul, sest see ummistab poore – asenda jumestuskreem heleda peitepulgaga.  

Loe edasi »
KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsekohe vaja? Ära paanitse!

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 197 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alu

Loe edasi »
Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eli

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun