Print this page
Thursday, 04 August 2011 08:11

Kehad vahetusse

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: The Change-Up

Filmi pikkus: 1h 45 min

Žanr: Komöödia

Lavastaja: David Dobkin

Osades:  Jason Bateman, Ryan Reynolds,  Olivia Wilde

Tootmisaasta: 2011

Kinodes alates:   26.08.2011


Lapsepõlvesõbrad Mitch (Ryan Reynolds) ja Dave (Jason Bateman) olid kunagi lahutamatud, aga on aastatega pikkamööda lahku kasvanud. Dave on töösse mattunud jurist, abikaasa ja kolme lapse isa, Mitch aga vägagi vallaline naistemees, kes pole kohanud seni veel ühtegi kohustust, mis talle meeldiks.

 

Mitchi arvates on Dave'il kõik olemas: kaunis abikaasa Jamie (Leslie Mann), armastavad lapsed ning kõrgepalgaline töökoht prestiizhikas advokaadibüroos. Dave'i meelest oleks hoopis Mitchi stressivaba elu tõeline täitunud unistus.

Pärast pikaleveninud ja (pehmelt öeldes) ebakainet õhtut pööratakse mõlema mehe maailm pea peale, kui nad ärgates avastavad, et.. nende kehad on vahetusse läinud. Loomulikult ajab selline asi endast välja! Kumbki on küll vaba oma tavalistest rutiinidest, aga mõlemad saavad kiiresti aru, et teise elu polegi tegelikkuses nii roosiline kui kõrvalt paistis. Asja muudavad veelgi keerulisemaks Dave’i seksikas kolleeg Sabrina (Olivia Wilde) ning Mitchi võõrandunud isa (Alan Arkin). Ajaga võidu joostes püüavad mehed anda endast parima, et mitte sõbra elu täielikult ära rikkuda, üritades samas leida viisi omaenda kehasse tagasi pääsemiseks.

 

 

film

 

film

 

film

 

allikas: www.forumcinemas.ee; www.imdb.com

Read 2497 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun