Print this page
Tuesday, 03 May 2011 06:35

Winxi tüdrukute imeline 3D-seikus

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Winx Club 3D: Magic Adventure

Filmi pikkus:  1h 27 min

Žanr: Animatsioon

Lavastaja: Iginio Straffi

Osades: Tedd Dillon

Tootmisaasta: 2011

Kinodes alates: 22.04.2011


Noortest printsessidest koosneva Winxi klubi liige Bloom on väsinud oma elust printsessina. Kas on vahet, millist kleiti oma 54 erinevast kanda täna? Kas kõige tähtsam on olla ilusaim tüdruk?

Ainuke asi, mis talle korda läheb, on tema poiss Sky. Bloom saab kogeda kõige ilusamat asja, mis võib ühe printsessiga juhtuda - Sky palub tema kätt. Nüüd pole vaja muud, kui elada õnnelikult elu lõpuni…

Äkitselt muutub aga kõik- Sky isa keelab nende abiellumise. Aastaid on ta varjanud saladust, miks Sky ei tohi abielluda Bloomiga. Tüdruk kahtlustab, et kurjadel nõidadel on sellega midagi pistmist. Pealegi soovivad nood hävitada iga hinna eest tervet maagilist dimensiooni.

Bloom kutsub appi oma sõbrad Winxi klubist ja samuti ka poisid “Spetsialistide” klubist. Koos üritavad nad päästa võlumaailma. Ja äkki õnnestub Bloomil saada tagasi ka oma armastatu?

Armas ja naljakas film on täis maagilisi seiklusi, mis sobivad meelelahutuseks kogu perele.

 

 

 

 film

 allikas: www.forumcinemas.ee: www.imdb.com   

Read 3437 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun