Print this page
Thursday, 27 January 2011 10:36

Kuidas sa tead

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: How Do You Know

Filmi pikkus:  2h 01 min

Žanr: Komöödia, draama, romantika

Lavastaja: James L. Brooks

Osades:  Reese Witherspoon, Paul Rudd, Owen Wilson

Tootmisaasta: 2010

Kinodes alates:  4.02.2011


Lisa (Witherspoon) on naine, kelle elu eesmärk on juba varasest lapsepõlvest saati sport. Kui ta meeskonnast välja heidetakse, kaob kogu tema elu mõte.

Teadmata, kuidas jätkata, püüab ta tavalisse elurütmi jõuda. Peagi algab tal armusuhe pesapalli tippliiga söötja Mattyga (Wilson), kes on omamoodi aukoodeksiga nartsissistlik ja enesekeskne naistemees.



George (Rudd) on üdini aus ärimees, kelle keerukas suhe isa Charlesiga (Nicholson) võtab uue pöörde, kui George'i süüdistatakse alusetult finantskuriteos. Ehkki teda võib oodata vangikong, on ausus, väärikus ja katkematu optimist ainsad omadused, mis aitavad George'il tervet mõistust säilitada.



Enne kui Lisa suhe Mattyga tõsisemaks muutub, kohtub ta George'iga nende mõlema elu halvimal õhtul: üks on ilma jäänud kohast meeskonnas, teine aga saanud kohtukutse. Ehkki kummagi elu näib koost lagunevat, tärkab nende kohtumisest ka midagi lootustandvat.

 

 

 film

 

 film

 

 film  

 allikas: forumcinemas.ee 

Read 3746 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun