Print this page
Thursday, 27 January 2011 09:37

Must luik

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Black Swan

Filmi pikkus:  1h 43 min

Žanr: Thriller

Lavastaja: Darren Aronofsky

Osades:  Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel

Tootmisaasta: 2010

Kinodes alates:  18.02.2011


Nina (Natalie Portman) on New York City balletitrupi baleriin, kelle kogu elu kuulub tantsule.

Ta elab koos oma eks-baleriinist ema Ericaga (Barbara Hershey), kes toetab oma tütre püüdlusi haiglase pühendumusega. Kui teatri kunstiline juht Thomas Leroy (Vincent Cassel) otsustab vabaneda priimabaleriinist Beth MacIntyre’st (Winona Ryder), et alustada uut hooaega ”Luikede järve” ning uue staariga, osutub tema esimeseks valikuks üllatuslikult just Nina. Aga tal on tõsine rivaal: San Franciscost saabunud uus tantsija Lily (Mila Kunis), kes suudab Leroyle kiiresti muljet avaldada.



”Luikede järv” nõuab tantsijat, kes suudaks mängida süütut ja graatsilist Valget Luike, ent samas sensuaalset ja pahelist Musta Luike. Nina sobib Valge Luige rolli ideaalselt, aga Lily on otsekui kehastunud Must Luik. Kahe baleriini rivaalitsemine muutub aga iseäralikuks sõpruseks, mille mõjul hakkab Nina uurima oma varjupoolt sellise innuga, et see ähvardab tüdruku hävitada.

 

 

 film

 

 film

 

 film  

 allikas: forumcinemas.ee 

Read 5234 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun