Kirss.Net

Wednesday, 26 January 2011 17:16

Narnia kroonikad: Koiduränduri teekond

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Filmi pikkus:  1h 55 min

Žanr: Muinasjutt

Lavastaja: Michael Apted

Osades:  Georgie Henley, Skandar Keynes, Ben Barnes, Will Poulter

Tootmisaasta: 2010

Kinodes alates:  10.12.2010


Narnia seiklusrikas saaga jätkub. Sedakorda satuvad Edmund ja Lucy Pevensie koos oma tüütu sugulase Eustace Scrubbiga läbi toa seinal rippuva maali merelainetesse, kust edasi pääsevad fantastilise purjelaeva "Koidurändur" pardale ajal, mil laev on teel maailma äärele.

Ühendades jälle jõud oma kuningliku sõbra prints Caspiani ning hiirest sõdalase Reepicheepiga, lähevad nad kaasa salapärasele missioonile Üksildastele saartele ja kaugemalegi. Sel nõiduslikul rännakul, mis paneb proovile nii nende südame kui vapruse, kohtuvad nad muinasjutuliste olendite, kurjade orjakauplejate, möirgavate lohede ja uskumatute mereelukatega. Ainult läbi ohtuderikas rännak läbi kaardistamata vete Aslani maale võib päästa Narnia ning kõik selle muinasjutulised elanikud kujuteldamatust saatusest.

 

 

film 

 

film 

film 

 allikas: forumcinemas.ee 

Read 3502 times

Related items

  • Kastitrollid

    Laika animastuudio (“ParaNorman”, “Coraline”) kuldse käe all valminud multifilmi KASTITROLLID eestikeelse dublaaži tegid helistuudio Orbital Vox, dublaažirežissöör Margo Teder (“Mina, supervaras 2”, “Lumekuninganna ja igavene talv”) ja tõlkija Mihkel Mõisnik (“Mina, supervaras 1 ja 2”, “Smurfid 1 ja 2”). Eesti keeles andsid filmile oma hääled lisaks ülamainituile veel Märt Avandi, Margo Teder, Tanel Saar, Margus Tabor jpt... Kinodes alates: 17.10.2014

    film

  • Maastik mitme kuuga

    “Maastik mitme kuuga” on draama keskealisest mehest, kes elab pealtnäha tavalist elu oma naise ja lastega. Tegelikult on nende suhe tupikus, aga parem kooselu illusoorsed dekoratsioonid kui vabalangemine tühjusesse... Kinodes alates: 03.10.2014

    film

  • Valemaandumine

    VALEMAANDUMINE on pöörane action-komöödia, mille mõjutajateks on Guy Ritchie filmid ja Todd Phillipsi kurikuulus "Pohmaka" saaga. Loo keskmes on neli sõpra, Johnny (Gil Darnell), Ben (Anthony Strachan), Tim (Oliver Jackson) ja Michael (Scot Williams), kes satuvad kurja saatuse tahtel kuhugi Ida-Euroopa kolkasse ning peavad leidma kodutee läbi prostituutide, salakaubavedajate, räpaste politseinike, odava õlle ja haiglaste fantaasiate... Kinodes alates: 17.10.2014

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt välja, siis mõtle läbi, äkki teed midagi valesti.  

Loe edasi »
Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei pruugi anda soovitud tulemust. Milliseid kombinatsioone on mõistlikum vältida?  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 121 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja kon

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun