Print this page
Monday, 15 November 2010 12:08

Jälle sina

Rate this item
(1 Vote)

 

film

Originaalpealkiri: You Again

Filmi pikkus:  1h 40min

Žanr: Komöödia, romantika

Lavastaja:Andy Fickman

Osades: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis , Odette Yustman, Sigourney Weaver , Victor Garber, Betty White, Kristin Chenoweth , Kyle Bornheimer. 

Tootmisaasta: 2010

Kinodes alates: 8.10.2010

 

Edukas PR-spetsialist Marni (Kristen Bell) lendab vanematekoju, et osaleda oma suure venna pulmas. Ehmatusega saab tüdruk teada, et venna väljavalitu Joanna (Odette Yustman) on seesama tibi, kes Marni elu keskkoolis põrguks muutis. Seejuures väidab kunagine naissaatan ise, et ei mäleta kooliaegadest suurt midagi. Kui aga kohale saabub pruudi tädi Ramona (Sigourney Weaver), rahvusvahelise haardega ärinaine, on see shokiks Marni emale (Jamie Lee Curtis), kes seisab nüüd vastamisi enda suurima vihavaenlasega kaugest kooliajast! Küüned lähevad käiku ja vanad haavad avatakse selles hullumeelses komöödias kõigest, mis juhtub siis, kui kohtud ootamatult inimesega, keda oled aastaid unustada püüdnud.

 

 

 

film 

 

film 

 film

allikas: forumcinemas.ee 

Read 2724 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun