Print this page
Friday, 30 July 2010 11:07

Resident Evil: Teispoolsus

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Resident Evil: Afterlife

Filmi pikkus: 1:30 h

Žanr: Action, Õudus, Seiklus

Lavastaja: Paul W.S. Anderson

Osades: Milla Jovovich, Ali Larter, Wentworth Miller, Sienna Guillory, Spencer Locke, Shawn Roberts

Tootmisaasta: 2010

Kinodes alates: 10.09.2010


Maailmas liigub endiselt ringi ohtlik viirus, mis muudab oma ohvrid elavateks surnuteks. Selsamal süngel ja ohtlikul tühermaal jätkab Alice (Milla Jovovich) oma teekonda, otsides ellujäänuid, et juhtida nad ohutusse paika. 

 

Tema armutu võitlus julma suurfirmaga Umbrella Corporation jõuab uuele tasemele, ent Alice saab ootamatult abi ühelt vanalt sõbralt. Ellujäänutele annab lootust kuuldus, et Los Angeles on turvaline varjupaik, ent kohale jõudes leiavad nad sealt eest tuhandeid elavaid surnuid ning Alice ja ta sõbrad on astumas tapvasse lõksu.



“Resident Evil: Teispoolsus” on neljas film populaarsetel arvutimängudel põhinevast saagast, mille esimene peatükk jõudis ekraanile aastal 2002. Lavastajaks ja stsenaristiks jälle Paul W.S. Anderson (“Resident Evil”, “Surmaralli”), kes kasutas sedasama 3D-tehnoloogiat, mis töötati välja “Avatari” filmimiseks. Osades Milla Jovovich (“Viies element”), Ali Larter (“Heroes”), Wentworth Miller (“Prison Break”), Sienna Guillory (“Resident Evil: Apokalüpsis”), Spencer Locke (“Cougar Town”), Shawn Roberts (“Pimeduse äärel”) jt.

 

 

film 

 

film 

 

film 

 

film 

allikas: forumcinemas.ee

Read 2463 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun