Kirss.Net

Sunday, 04 July 2010 09:27

Kirjad Juliale

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: Letters to Juliet

Filmi pikkus: 1:30 h

Žanr: Komöödia, Draama, Romantika

Lavastaja: Gary Winick

Osades: Amanda Seyfried, Marcia DeBonis, Gael García Bernal, Vanessa Redgrave, Christopher Egan, Paolo Arvedi, Dario Conti, Daniel Baldock

Tootmisaasta: 2010

Kinodes alates: 23.07.2010


Peatne ajakirjanik Sophie Marcus (Amanda Seyfried) ja tulevane restoraniomanik Victor (Gael García Bernal) lendavad New Yorgist Itaaliasse puhkust veetma, peaks see nende nende suhtesse vajalikku romantikat süstima. Nende sihtpunkt on Verona linn, „Romeo ja Julia“ loost tuntud õnnetu saatusega armastaja Julia Capuletti kodu. 

 

Victori huvi on leida tulevasele restoranile varustajaid, mitte Sophie’ga kudrutada, ning viimane leiab romantikat sootuks tavatust kohast: ta liitub grupi vabatahtlikega, kes vastavad kõikjalt maailmast Veronasse saabuvatele kirjadele, kus küsitakse Julialt armunõu. Üks Sophie kätte sattunud kirju pärineb aastast 1957 ning kelleltki Claire Smithilt, (Vanesse Redgrave) inglannalt, kes armus nooruses itaallasesse, ent lasi õnnevõimaluse käest.

Sophie üllatuseks saab Claire tema kirjast innustust ja ehkki olles nüüd juba vanaema, otsustab ta sõita Veronasse ning pojapoeg Charliega abil (Christopher Egan) ammukadunud armastuse üles otsida. Victor tegeleb ülepeakaela restoraniga ning Sophie, Charlie ja Claire alustavad otsirännakut läbi kauni Itaalia. Armastus lööb õilmitsema õige iseäralikul viisil ja peagi tuleb Sophie’l järgida sedasama nõuannet, mille ta kirjutas Claire’ile. Kas tal jätkub julgust armastus kinni püüda või jääb ta Claire’i kombel eluaeg käimata radu kahetsema?

 

 

film 

 

film 

 

film 

 

film 

allikas: forumcinemas.ee

Read 2928 times

Related items

  • Kastitrollid

    Laika animastuudio (“ParaNorman”, “Coraline”) kuldse käe all valminud multifilmi KASTITROLLID eestikeelse dublaaži tegid helistuudio Orbital Vox, dublaažirežissöör Margo Teder (“Mina, supervaras 2”, “Lumekuninganna ja igavene talv”) ja tõlkija Mihkel Mõisnik (“Mina, supervaras 1 ja 2”, “Smurfid 1 ja 2”). Eesti keeles andsid filmile oma hääled lisaks ülamainituile veel Märt Avandi, Margo Teder, Tanel Saar, Margus Tabor jpt... Kinodes alates: 17.10.2014

    film

  • Maastik mitme kuuga

    “Maastik mitme kuuga” on draama keskealisest mehest, kes elab pealtnäha tavalist elu oma naise ja lastega. Tegelikult on nende suhe tupikus, aga parem kooselu illusoorsed dekoratsioonid kui vabalangemine tühjusesse... Kinodes alates: 03.10.2014

    film

  • Valemaandumine

    VALEMAANDUMINE on pöörane action-komöödia, mille mõjutajateks on Guy Ritchie filmid ja Todd Phillipsi kurikuulus "Pohmaka" saaga. Loo keskmes on neli sõpra, Johnny (Gil Darnell), Ben (Anthony Strachan), Tim (Oliver Jackson) ja Michael (Scot Williams), kes satuvad kurja saatuse tahtel kuhugi Ida-Euroopa kolkasse ning peavad leidma kodutee läbi prostituutide, salakaubavedajate, räpaste politseinike, odava õlle ja haiglaste fantaasiate... Kinodes alates: 17.10.2014

    film

More in this category: « Algus Lohista ta lavale »

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »
KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsekohe vaja? Ära paanitse!

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 236 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun