Kirss.Net

Monday, 08 March 2010 11:01

Kõik algas Roomas

Rate this item
(1 Vote)

 

Rooma

Originaalpealkiri: When In Rome

Filmi pikkus:     1:31   h

Žanr: Romantiline komöödia

Lavastaja: Mark Steven Johnson

Osades: Kristen Bell ... Beth
             Josh Duhamel ... Nick
             Anjelica Huston ... Celeste
             Will Arnett ... Antoni

Tootmisaasta: 2009

Kinodes alates:  19.03.2010


“Kõik algas Roomas“ on lustiline romantiline komöödia, mille tegevus algab romantilises Roomas ning viib välja muinasjutulisele Manhattanile.

 

Beth (Kristen Bell) on New Yorgis edukat karjääri tegev ambitsioonikas noor naine, kes on matnud maha igasugused romantilised unelmad. Ent siis võtab ta ette reisi Rooma, oma noorema õe pulma. 

 

Seal olles korjab ta armastuse purskkaevust maagilised mündid, pannes sellega endasse armuma need, kes olid mündid sinna visanud: vorstimagnaat (Danny DeVito), algaja illusionist (Jon Heder), vabakutseline maalikunstnik (Will Arnett) ning eneseimetlejast modell (Dax Shepard). Aga kui ka sarmikas reporter Nick (Josh Duhamel) teda samasuguse innuga jahtima asub, ei saa Beth kuidagi kindel olla, kas selle mehe tunded on ehtsad?

 

 

 

Rooma

 

Rooma

 

Rooma

 

allikas: www.forumcinemas.ee 

pildid: www.imdb.com 

Read 5327 times

Related items

  • Kastitrollid

    Laika animastuudio (“ParaNorman”, “Coraline”) kuldse käe all valminud multifilmi KASTITROLLID eestikeelse dublaaži tegid helistuudio Orbital Vox, dublaažirežissöör Margo Teder (“Mina, supervaras 2”, “Lumekuninganna ja igavene talv”) ja tõlkija Mihkel Mõisnik (“Mina, supervaras 1 ja 2”, “Smurfid 1 ja 2”). Eesti keeles andsid filmile oma hääled lisaks ülamainituile veel Märt Avandi, Margo Teder, Tanel Saar, Margus Tabor jpt... Kinodes alates: 17.10.2014

    film

  • Maastik mitme kuuga

    “Maastik mitme kuuga” on draama keskealisest mehest, kes elab pealtnäha tavalist elu oma naise ja lastega. Tegelikult on nende suhe tupikus, aga parem kooselu illusoorsed dekoratsioonid kui vabalangemine tühjusesse... Kinodes alates: 03.10.2014

    film

  • Valemaandumine

    VALEMAANDUMINE on pöörane action-komöödia, mille mõjutajateks on Guy Ritchie filmid ja Todd Phillipsi kurikuulus "Pohmaka" saaga. Loo keskmes on neli sõpra, Johnny (Gil Darnell), Ben (Anthony Strachan), Tim (Oliver Jackson) ja Michael (Scot Williams), kes satuvad kurja saatuse tahtel kuhugi Ida-Euroopa kolkasse ning peavad leidma kodutee läbi prostituutide, salakaubavedajate, räpaste politseinike, odava õlle ja haiglaste fantaasiate... Kinodes alates: 17.10.2014

    film

More in this category: « Coco enne Chaneli Mis iganes »

ILUNIPID, MEIKIMINE

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja konkreetsed!  

Loe edasi »
Sul on probleemne nahk? 10 nippi, mis aitavad saada sellest probleemist üle.

1. Ära kasuta jumestuskreemi või siis ainult äärmisel juhul, sest see ummistab poore – asenda jumestuskreem heleda peitepulgaga.  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 127 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eli

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun