Print this page
Friday, 25 December 2009 12:16

Ookeanimaailm 3D

Rate this item
(0 votes)

 

film

Originaalpealkiri: OceanWorld 3D

Filmi pikkus: 1:25 h

Žanr: perefilm, dokumentaal

Lavastaja: Jean Jackues Mantello

Osades: Karina Krysko

Tootmisaasta: 2009, Suurbritannia

Kinodes alates: 15.01.2009


Jean-Michel Cousteu esitleb: OOKEANIMAAILM 3D - austusavaldus ookeanimaailmale! Dokumentaalfilm OOKEANIMAAILM 3D pakub ainulaadse filmielamuse kogu perele!

 

 

3D-tehnoloogia abil sukelduvad vaatajad koos peategelase MERIKILPKONN ARISEGA rännakule läbi California vetikatihnikute, üle Austraalia Suure Vallrahu ja Mehhiko ranniku lähistel paikneva Roca Partida saarevetesse, mis on koduks tuhandetele haidele.

 

Kinopublik näeb kõige hämmastavamaid ja unustamatumaid vaatepilte veealusest elust, mis on iial 3D ekraanile jõudnud: hiid-sarvikrai võluvat balletti, vasarhaide suursugust rongkäiku, tiibkala järjekindlat jahti, noori delfiine vetikajalgpalli tagumas, flamenkoteo hingematvat ilu ning harukordseid kohtumisi maailma suurimate mereimetajatega.

 

Sellel rännakul kohtub merikilpkonn Aris nii sõprade kui vaenlastega. Viimaks aga avastab ta, et ookeanielu habras tulevik peitub inimeste kätes.

 

Olgu see filmihuvilisele esma- või mitmekordne kogemus - ookeanide, meie planeedi eluallikate aukartustäratav ilu ning mitmekesisus tekitab soovi seda kõike kaitsta.

 

OOKEANIMAAILM 3D on esimene digitaalses 3D-formaadis üles võetud dokumentaalsugemetega täispikk film. 

 

 

film 

 

film 

 

film  

 

allikas: www.acmefilm.ee

Read 2913 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun