Print this page
Thursday, 16 October 2014 13:25

Kastitrollid

Rate this item
(0 votes)

Originaalpealkiri: The Boxtrolls

Filmi pikkus: 1 h 36 min  

Žanr: Animatsioon

Tootmisaasta: 2014

Kinodes alates:  17.10.2014

Kastitrollid on omapärased koletised, kes elavad hubase Juustfordi linna tänavate all, ning ronivad kanalisatsioonist välja vaid öösiti, et varastada linnaelanikele kõige kallimat – nende lapsi ja nende juustu. Vähemasti kõlab nii legend, mida linn alati uskunud on. Tegelikult on kastitrollid aga seltskond armastusväärseid ja lõbusaid veidrikke, kes kasvatavad endi seas kunagi orvuks jäänud inimpoissi hüüdnimega Muna (Märten Männiste). Kui kurikaelast parasiidikütt Arhibald Krabaja (Lauri Saatpalu) koos oma käsilastega (Tiit Sukk, Taavi Teplenkov, Indrek Ojari) kastitrolle jahtima asub, peab poiss tagasi maapinnale tulema, et neid päästa. Muna ühendab jõud seiklushimulise tüdrukutirtsu Winnie’ga (Sonja Kõrvits), et kaks vaenujalal maailma taas ära lepitada.

Laika animastuudio (“ParaNorman”, “Coraline”) kuldse käe all valminud multifilmi KASTITROLLID eestikeelse dublaaži tegid helistuudio Orbital Vox, dublaažirežissöör Margo Teder (“Mina, supervaras 2”, “Lumekuninganna ja igavene talv”) ja tõlkija Mihkel Mõisnik (“Mina, supervaras 1 ja 2”, “Smurfid 1 ja 2”). Eesti keeles andsid filmile oma hääled lisaks ülamainituile veel Märt Avandi, Margo Teder, Tanel Saar, Margus Tabor jpt.

Film linastub eesti, vene ning inglise keeles ja nii 2D-s kui 3D-s.
 
 
 
  
 
 
film

 film

 

allikas: www.forumcinemas.ee : imdb.com 

Read 3320 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun