Kirss.Net

Monday, 04 August 2014 06:15

Ja nii see läheb

Rate this item
(0 votes)

Originaalpealkiri: And So it Goes

Filmi pikkus: 1 h 33 min  

Žanr:    Komöödia, draama, romantika, Alla 12 a. mittesoovitatav

Lavastaja: Rob Reiner

Osatäitjad:    Michael DouglasDiane KeatonYaya AlafiaFrankie Valli

Tootmisaasta: 2014

Kinodes alates:  01.08.2014

Viimasel ajal särab Michael Douglas üha sagedamini komöödiarollides, mängides sarmikaid eakaid mehi. Sel korral mängib Douglas 70-aastast härrat, kelle arvates on ta elus juba kõik ära näinud ning miski ei suuda kõigutada ta stabiilset (kalki ja enesekeskset) ellusuhtumist. Paraku võib isiklik elu ka vanas eas inimesele üllatusi pakkuda.

«Ja nii see läheb» on heast huumorist tulvil film, kus ehedad tegelaskujud võluvad oma südamlikkuse ja veidrusega. Film jutustab paadunud egoistist Orenist (Michael Douglas), kes elab vaid enda jaoks. Kuid ühel hetkel muutub kõik. Eikusagilt ilmub välja Oreni poeg, kes jätab ta hoolde oma tütre, kelle olemasolust polnud vanahärral aimugi. Et mitte ootamatu vanaisarolliga plindrisse jääda, palub Oren abi oma naabrilt Leah’lt (Diane Keaton). Peagi selgub, et ka naisel on omapärane ellusuhtumine ja ta ei kavatse leppida Oreni jõleda loomuga. Lõpuks peab üks neist siiski järele andma ja muutuma. 

Lavastaja Rob Reiner on filmisõpradele tuttav komöödiate «Viimaste soovide nimekiri» ja «Jutud käivad» järgi. Rob Reiner teeb endiselt seda, mis tal kõige paremini välja kukub – näitab meile kõigile, et eakate inimeste elu pole põrmugi igav. Talle omaselt tekitab lavastaja süžeeliinis justkui lainetuse, kus sarkastilised pilked asenduvad väärt naljadega, siis aga demonstreerib elu tundelisemat poolt, mis võib äkitselt asenduda küpse ja väärika huumoriga. Nii Douglas kui ka Keaton sobituvad ideaalselt sellise muutliku süžeega ning mängivad selle tõetruult välja.

Romantiline komöödia «Ja nii see läheb» on suvekomöödia igas vanuses kinovaatajale. Küpses eas inimesed saavad kinnitust, et elumuutus võib inimest tabada ka siis, kui seda kõige vähem ootad. Noored saavad aga veenduda, et ka eakatel võib olla püssirohtu salvedes veel küllaga.
 
 
 
 
 
 
 
film

 film

film

allikas: www.forumcinemas.ee : imdb.com 

Read 2977 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Hoolitsetud küüned + ilusad juuksed + terve nahk = täiuslikkus!

Igaüks tahaks omada pikki ilusaid juukseid, luksuslikke küüsi ning säravat ideaalselt siledat nahka, ühesõnaga olla täiuslik. See polegi niivõrd raske

Loe edasi »
Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roosad ning seetõttu piisab igapäevameigi jaoks huuleläikest. Küpses vanuses hakkavad huuled oma värvi

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 176 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsek

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun