Print this page
Monday, 10 March 2014 09:28

Temake

Rate this item
(0 votes)

Originaalpealkiri: Herfilmid 2013

Filmi pikkus: 2 h 06 min  

Žanr:   Komöödia, draama, romantika,  Alla 14 a. keelatud

Lavastaja: Spike Jonze

Osatäitjad:  Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde

Tootmisaasta: 2013

Kinodes alates:   28.02.2014

Spike Jonze'i ("Being John Malkovich") romantilise draama peaosas on Joaquin Phoenix, kes mängib üksildast kirjanikuhakatist, kellel tekib ebatavaline suhe oma arvuti uue (Scarlett Johanssoni häälega kõneleva) operatsioonisüsteemiga.

Lähituleviku Los Angeleses elav Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) on keerulise sisemaailmaga tundeline mees, kes teenib elatist teistele inimestele ilusate personaalsete kirjade kirjutamisega. Peale pika suhte lõppemist hakkab murtud südamega meest paeluma uus operatsioonisüsteem, mis on programmeeritud igale kasutajale individuaalselt ja peaks omama ehtsat intuitiivset inimloomust. Peale oma isikliku opsüsteemi käivitamist tervitab teda „Samantha“ (Scarlett Johansson) – nutika, läbinägeliku, tundelise ja üllatavalt hea huumorisoonega naise hääl. Üksteist tasapisi tundma õppides kasvab nende sõprus ja tärkab armastus.
 
 
 

 

film

 film

film

allikas: www.forumcinemas.ee : imdb.com 

Read 2731 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun