Kirss.Net

Thursday, 09 December 2010 13:15

Firma jõulupeo ABC

 

Firma jõulupidu ei ole oma olemuselt ei töö ega pidu – just selliselt võib iseloomustada iga üritust kolleegide ja juhtkonna seltsis. Jõulupeol on ülimalt lihtne minetada oma hea maine, mille kallal oled aastaid pingsalt töötanud, või hoopis näidata teistele oma tugevaid külgi. Kõik sõltub üksnes sellest, kuidas sa jõulupeol käitud. 

 

Kutse firmapeole on iseenesest põhjus rõõmustada oma ettevõtte edukuse üle, sest seda võib käesoleval ajal pidada suhtelise heaolu ja stabiilsuse märgiks.

 

Kuid selleks, et jõulupidu mööduks sinu jaoks võimalikult soodsalt, tuleks vältida üldlevinud vigu ja järgida mõningaid reegleid.  

 

jõulupidu 

pilt: dreamstime.com  

 

5 käitumisreeglit

 

Esimene reegel – Kohaletulek on kohustuslik!

 

Võib küll tunduda, et kohustuslike ürituste aeg on ammu möödas, kuid see pole sugugi nii. Nimelt näitab kohaletulek sinu lojaalsust firma vastu. Kui sa oled otsustanud jõulupeole minna, siis püüa vältida ka selliseid kommentaare, nagu „milleks on mul seda vaja“, „seal on ju nii igav“ või „mind see ei huvita“. Töötajate entusiasmi firmaürituste vastu peetakse heaks tooniks.

 

Teine reegel – Põhirõhk imidžile!

 

Firmapidu on suurepärane võimalus näha välja parem kui tööpäeval. Seega peaksid riided erinema nendest, mida oled harjunud tööl kandma. Vastasel juhul võib teistele tunduda, et sa ei ole sellest üritusest erilises vaimustuses ning täidad üksnes tüütut kohustust. Samuti tasuks vältida teist äärmust, eelistades oma stiiliga mittesobivat kleiti.  Õhtu möödub, kuid muljed jäävad veel kauaks. Ära imesta, kui pärast sinu ilmumist lühikeses sügava dekolteega kleidis kaob olematusse tõsine suhtumine sinusse.

 

Kolmas reegel – Ei mingit tööd!

 

Jutuajamised töö teemadel pole jõulupeol kuigi kohased ning võivad muuta ka parima jõuluõhtu igavaks töönarkomaanide istungiks. Kui sa hakkad tööst rääkima, siis sinust võib kujuneda mulje kui a) igavast inimesest; b) ilma kujutlusvõime ja huvideta inimesest, kellel pole muust rääkida; c) karjeristist, kes on valmis tegema kõik ülemuse heakskiidu nimel. Räägi sellest, mis jõulupeol parasjagu toimub.

 

Neljas reegel – Ei mingit familiaarsust!

 

Kõikelubatavuse tunne ja juhtkonna lähedus(eriti koos alkoholiga) võivad viia sind ametikõrgenduse ja suurema palga teemadeni. Peatu, sest jõulupidu sellisteks juttudeks ei sobi. 99 % juhtudel saavutad endale üksnes pahandusi ja 1 % käib nende ülemuste kohta, kes lihtsalt keelduvad peoolukorras antud teemat arutleda.

 

Viies reegel – Ole mõõdukas!

 

Iga sinu äärmuslik tegevus võidakse klassifitseerida kui austuse puudumine kolleegide ja ettevõtte vastu. Seega püüa vältida liigset alkoholi ja intensiivset flirti abielus kolleegidega. Vastasel juhul saab vähemalt paariks kuuks põhiliseks kuulujuttude teemaks sinu käitumine.

Read 10363 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei pruugi anda soovitud tulemust. Milliseid kombinatsioone on mõistlikum vältida?  

Loe edasi »
Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 476 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi se

Loe edasi »
Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei p

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Kuivade juuste hooldus

Mida vajavad kuivad juuksed? Loomulikul

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun