Kirss.Net

Friday, 10 September 2010 12:38

Sügismeik – moodne elurõõm

 

Sügise saabumine on enamiku inimeste jaoks kurb sündmus – seda kas või vihmase ja jaheda ilma pärast. Ilmselt on uued meigikollektsioonid mõeldud just sügisdepressiooni vastu võitlemiseks, kuna värvide hulgas domineerivad elurõõmsad oranž, sinine ja violetne. Räägime sügismeigi põhitrendidest. 

 

Pruunid toonid

 

meik  meik

Alexander Wang ja Anna Sui

 

1970. aastatest pärit retromeik sobib kõigile, keda on ära tüüdanud nude face’i stiil, kuid ei taha argipäeval erksavärvilist meiki kasutada. Kui see käib sinu kohta, siis vali ükskõik missugune pruunikas värv(alates beežist ja lõpetades tumepruuniga) ning naudi!

 

meik  meik

Phillip Lim ja Oscar de la Renta

 

Et silmi rõhutada, tõmba laineri või silmapliiatsiga kontuurjoon ülemistele ripsmetele. Õhtumeigi jaoks lisa pruunile lauvärvile veidi kuldset ning kasuta pruuni ripsmetušši.

 

Punane huulepulk

 

meik  meik

Dolce & Gabbana ja Dsquared²

 

Punane huulepulk jääb igavesti hitiks ning on sel hooajal eriti aktuaalne. Tõsi küll, punaste huulepulkade seas on raske leida see õige enda jaoks ning kui sa pole kindel, missugune varjund sulle sobib, siis ära kiirusta selle trendi järgimisega.

 

meik  meik

Givenchy ja Karl Lagerfeld

 

Kellele sobib punane huulevärv?

 

* Peaaegu kõigile, kuid eriti blondiinidele. Scarlett Johansson, Gwen Stefani, Christina Aguilera on punase huulepulga suured fännid: neid vaadates võib tekkida tunne, et punast huulepulka on lihtne kasutada. Võimalik, et sul tuleb sama ilus meik välja, kuid tutvu igaks juhuks ka põhireeglitega:

 

- Pea meeles meikimise peamist tõde - tugev silmameik ja hele huulepulk või vastupidi. Kui kasutad punast huulepulka, vali heledam ja loomulikum silmameik.

 

- Punane huulepulk kollaka või kuldse varjundiga(oranžikas, pruunikas) muudab hambad visuaalselt kollasemaks. Selliseid värve saavad endale lubada vaid lumivalgete hammaste omanikud.

 

- Punase külmad varjundid teevad hambad vastupidi visuaalselt valgemaks.

 

- Punased huuled köidavad tahes-tahtmata teiste tähelepanu näo alumisele osale. Kui sa ei pea oma hammaste-, huulte- ja nahaseisundit ideaalseks, siis on soovitatav sellest eksperimendist loobuda või vähemalt edasi lükata.

 

Originaalne silmameik

 

meik  meik

Chanel ja Diane von Furstenberg

 

Need, kellele meeldib kõik uus ja originaalne, võivad proovida ennast uues meigitrendis: võta must või värviline silmalainer ning tõmba joon või mõned jooned silmalaugudel.

 

meik  meik

Miu Miu ja Zac Posen

 

Tavaline smoky eyes muutub tõeliseks meistriteoseks tänu uuele trendile. Tõsi küll, selle moe järgimiseks on vaja julgust ning võimet rahulikult reageerida sinu jooni või mustreid silmitsevatele inimestele.

 

Read 6106 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei pruugi anda soovitud tulemust. Milliseid kombinatsioone on mõistlikum vältida?  

Loe edasi »
Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 183 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huu

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun