Kirss.Net

Tuesday, 06 July 2010 10:20

10 põhjust nautida puhkust

 

Mõned kirglikud töönarkomaanid loobuvad puhkusest mitmel põhjusel, millest peamiseks peetakse igavust. Tõepoolest, tööga harjunud inimese jaoks võib olla raske elada mõned nädalad ilma sihikindla tegevuseta. Kuid ka puhkusel on häid külgi, mida saab nautida. 

 

puhkus 

pilt: freedigitalphotos.net  

 

10. Saad kauem magada

 

Sa ei saanud piisavalt magada, kui käisid koolis, ja nüüd on une jaoks veelgi vähem aega. Puhkus on just see aeg, mil saad südametunnistuspiinadeta pool päeva voodis mõnuleda. Mõtle vaid, milline nauding on ilma äratuskellata üles ärgata! Lisaks aitab selline elustiil organismi taastada ning jõudu varuda, mis mõjub hästi ka välimusele.

 

9. Sul on aega oma lemmikfilmide vaatamiseks

 

Käies iga päev tööl, pole sul tõenäoliselt aega oma lemmikfilmide nautimiseks. Nüüd saad sukelduda lemmikkangelaste ellu ning tutvuda uute filmidega, mis parajasti kinos jooksevad.

 

8. Rohkem värve igasse päeva

 

On saabunud suvi ning õrna kevadvärvide paleti asemel on saadaval eredad suvevärvid: nii meid ümbritsevas looduses kui ka poodide riidevalikus. Selle suve hittideks on oranž, korallpunane ja türkiissinine. Pööra tähelepanu ka maniküürile, meigile, päikeseprillidele, käekotile ja teistele aksessuaaridele.

 

7. Aeg reisimiseks

 

Mida valida reisibüroode menüüst? Pakkumiste mitmekesisus on hämmastav, kuid ilmtingimata tead ise, mis maailmanurgas tahaksid puhata. Kuid kindlasti peaksid kuhugi sõitma: ära istu kodus, sest siis võib tõepoolest igav hakata. Lühike reis toob mõnusa vahelduse igapäevarutiini ja kui oled üksik, siis ka intiimellu.

 

6. Saad mõelda tulevikule

 

Puhkus on parim aeg tulevikule mõtlemiseks: kas või voodis mõnulemise või päevitamise ajal. Võimalik, et ajapuuduse tõttu oled unustanud midagi tähtsat. Millised on väljavaated, milline tulevik sind ootab? Planeeri tulevikku ning unista!

 

5. Uute teadmiste jahil

 

Tahad midagi uut õppida? Puhkus on õige aeg uute teadmiste omandamiseks, mille jaoks polnud varem jõudu ega aega. Võid minna autokooli või kokanduskursustele. Vali tegevus, mis sind kõige rohkem huvitab. Võimalik, et oled väga kaua tahtnud õppida professionaalset fotografeerimist... Tegutse!

 

4. Teosta oma lubadused

 

Kes meist ei annaks endale uusaastalubadusi? Kuid miks ei saa paljud neist kunagi teoks? Üks võimalikest põhjustest on aeg, täpsemalt selle puudumine. Võimalik, et just puhkuse ajal saad oma unistused täide viia.

 

3. Veeda aega sõpradega

 

Sõbrannaga rääkimiseks on alati vähe aega. Hea mõte on planeerida oma puhkust samaaegselt sõbrannaga. Siis saate koos lõbutseda ja suve nautida.

 

2. Uued tutvused ja sõbrad

 

Elu muutub palju huvitavamaks, kui me tutvume uute inimestega. Puhkuse ajal tunneme ennast pisut õnnelikuma ja sõbralikumana, oleme rohkem avatud uutele tutvustele ning seiklustele. Võimalik, et just sel suvel leiad endale uusi huvitavaid jutukaaslasi.

 

1. Aeg ennast paremini tundma õppida

 

Et saada tõesti õnnelikuks, pead ennast hästi tundma õppima. Enamasti oleme niivõrd mures tööalaste probleemide pärast, et unustame, millised me tegelikult oleme, mille pärast tunneme rõõmu jne.

 

On saabunud aeg mõelda, mis sulle meeldib ja mis mitte ning mida sa tahaksid saavutada. Oma Mina tundmaõppimine muudab su rõõmsameelsemaks ning huvitavamaks isiksuseks ümbritsevatele. 

Read 4692 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Määra oma värvitüüp! Kas sa oled talve-, kevade-, suve- või sügisenaine?

Talve- ja suvenaine kasutab rohkem külmi värve, kevad ja sügis vastavalt sooje. Vaata, kes oled sina!

Loe edasi »
NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 143 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »
Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste hoolduse ABC

Et juuksed oleksid terved ja tugevad, pe

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun