Kirss.Net

Friday, 05 March 2010 14:17

TOP 7: Johnny Deppi parimad rollid

 

John Christopher Depp, režissöör, stsenarist, näitleja ja muusik ning Kübarsepp uues filmis „Alice Imedemaal”. Koostasime TOP 7 Johnny Deppi silmapaistvaimatest karakteritest.

 

alice 

 

Suurejooneline seiklusfantaasia “Alice Imedemaal” on mõtteliseks järjeks Lewis Carrolli kirjandusklassikasse kuuluvatele raamatutele “Alice Imedemaal” ning “Alice peeglitagusel maal ja mida ta seal nägi” . Huvitavad kostüümid ja omapärane süžee muudavad selle Johnny Deppi rolli unikaalseks.

 

elm 

 

Tähelepanuta ei tohiks jätta näitleja esimest rolli filmis "Elm Streeti luupainaja", kus ta mängis legendaarset Glen Lantzi.

 

edward 

 

„Edward Käärkäsi” on lugu tehispoisist (Johnny Depp), kelle looja (Vincent Price) sureb enne, kui jõuab oma töö lõpetada. Nii jääbki Edward kätega, millel sõrmede asemel on kääre meenutavad moodustised.

 

shokolaad 

 

„Šokolaad”.  Lansquenet on väike idülliline linnake Prantsusmaal, kus pole viimase 100 aasta jooksul mitte midagi muutunud. Siis aga toob külm põhjatuul sinna rändur Vianne Rocher’ (Juliette Binoche), kes avab linna keskväljakul, otse kiriku vastas, pisikese shokolaadipoe. Ükskord kohtab Vianne oma eluarmastuse, keda mängib Johnny Depp.

 

kariibi 

 

KARIIBI MERE PIRAATIDE võrratu triloogia pakub unustamatu filmielamuse. Kõik kolm filmi piraadikapten Jack Sparrow (Johnny Depp), Will Turneri (Orlando Bloom), Elizabeth Swanni (Keira Knightley) ja teiste värvikate tegelaste põnevatest seiklustest on ülimenukad igal pool maailmas.

 

vabamõtleja 

 

„Vabamõtleja”. Kirjanik John Wilmot (Johnny Depp) sündis aastal 1647 ja ta elas ainult 33 aasta vanuseks. Oma lühikese elu jooksul suutis joodikust poeet pea igaühega, kellega kokku puutus, tülli minna. Tema talent leidis tõelist kiitust alles pärast tema surma.

 

charlie 

 

„Charlie ja šokolaadivabrik”. Vaesest perest pärit Charlie (Freddie Highmore) veedab enamuse ajast unistades šokolaadist, mida ta aga osta ei jaksa. Tema elu aga muutub, kui suure šokolaaditööstuse ülem Willy Viltune (Johnny Depp) teatab, et on viis šokolaaditahvlit, milles paikneb "kuldne pilet"...

Read 3850 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »
Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eliksiiri! Nad väidavad, et laboritingimustes valmistatud kokteil mõjub soodsalt nii füsioloogilisele k

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 118 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »
Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huu

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste väljalangemine

On levinud uskumus, et juuste väljalange

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun