Kirss.Net

Thursday, 26 November 2009 15:52

Photoshop ja selle ohvrid

Igaüks meist tahaks sarnaneda filmistaaride ja modellidega – igaüks tahaks olla ilus, sest ilu ja seksikus tagavad edukuse. Kuigi eeltoodud stereotüüp ei pruugi olla õige, usuvad seda paljud.

 

Kindlasti on kõik kuulnud Photoshopist ning ükski naine ei ole tema vastu ükskõikne. Sageli vaieldakse, kas pilt on töödeldud või mitte ning milline on modell ilma meigi ja IT-mehe mitmetunnise tööta.

 

Paljudel naistel on tekkinud arusaam, et kõik peavad sarnanema ajakirjade kaunitaridega, ning unustavad, et täiuslik ilu ei eksisteerigi reaalsuses. Seega on enesehinnangu tõstmiseks kasulik võrrelda pilte enne ja pärast töötlemist.

 

photo 

 

Kate Winslet on kahlemata kaunis naine, kuid on täiesti tavaliste proportsioonidega, mida ei saa öelda kaanepildi ja ülipikkade jalgade kohta.

 

pilt 

 

Õblukesel Keiral pole kunagi olnud suured rinnad, väljaarvatud muidugi „King Arthuri” filmis.

 

pilt 

 

Ka tselluliit pole Photoshopi jaoks mingi probleem – Kim Kardashian on selle ilmekaks näiteks.

 

alba 

 

Jessica Alba on tõeline ideaal, kuid ka tema ei olnud piisavalt täiuslik reklaami jaoks.

 

beyonce 

 

Beyoncel on nüüd hea ettekujutus sellest, kuidas ta näeb välja, kui otsustab muuta nahavärvi.

 

victoria 

 

Victoria Beckham on tuntud kui ülipeenike naine – tundub, et lausa liiga kõhn reklaami jaoks, aga sedagi saab Photoshopis parandada.

 

modell 

 

Fotomodell Angelica Panganiban on vististi kõige fotogeenilisem naine maailmas. Pange tähele, et tegemist on ühe ja sama fotosessiooniga.

 

Sõda photoshopi vastu?

 

Prantsuse parlamendi saadik Valerie Boyer on kindel, et Photoshopi „kontrollimatu” kasutamine viib psüühiliste häireteni, kuna naised püüavad sarnaneda ideaalidega, mida tegelikult pole olemas. Valerie Boyer pakub ka lahendust – lisada igale töödeldud pildile märk „tehtud photoshopiga” ning väidab, et tegemist on tõsise probleemiga, näiteks sureb iga-aastaselt tervelt 9000 prantslannat anoreksiasse.

 

ÄRA USU OMA SILMI!

 

Enne ajakirja lehitsemist mõtle sellele, et seal näed nii stilistide, meigikunstnike(sageli ka kirurgide) kui ka IT-meeste koostöö tulemust.

 

allikas: Woman Online

Read 4127 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Hoolitsetud küüned + ilusad juuksed + terve nahk = täiuslikkus!

Igaüks tahaks omada pikki ilusaid juukseid, luksuslikke küüsi ning säravat ideaalselt siledat nahka, ühesõnaga olla täiuslik. See polegi niivõrd raske

Loe edasi »
ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vitamiinide allikaid. Viljad sisaldavad C-vitamiini (sõltuvalt viljasordist 150-1600 mg %), vitamiine B

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 97 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »
Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huu

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun