Kirss.Net

Saturday, 29 August 2009 14:14

Majad, kus staarid on üles kasvanud

Mälestused lapsepõlvest on alati seotud kohaga, kus need õnnelikud aastad möödusid. Kus aga elasid staarid?
 
maja 
 
Britney Spearsi lapsepõlv möödus väikeses maamajas Kentwoodis, Louisiana osariigis. „Esmapilgul on seal üsna mõnus elu, samas nagu igas väikeses linnas teavad kõik iga sinu liigutust ning räägivad seljataga, mis aga ei ole eriti meeldiv, ” ütleb lauljatar.
 
maja 

Tom Cruisel oli põnev lapsepõlv – ta jõudis vahetada tervelt 14 kooli. Kui Tom oli 15, leidis ka tema perekond oma lemmikpaiga - Glen Ridge, New Jerseys - ning noormees oma esimese armastuse – teatri.
 
maja 

„Ma elasin Hollywoodis koos ema ja Westerni – narkodiileri ja sutenööriga,” meenutab Los Angeleses üleskasvanud Leonardo Dicaprio.
 
maja 

Aastani 1999 elas Jennifer Lopezi perekond selles tagasihoidlikus kahekorruselises majas Bronxis. „Kui olin 20-aastane, kohtusin politseinikuga ning kui ütlesin, et kasvasin üles Castle Hillis, ütles too, et kriminaalses mõttes pole see kõige parem koht. Ma ei osanud midagi vastata – minul on kaks õde ning mõlemad on väärikad inimesed. Eks see on vanemate teene.”
 
maja 

Jessica ja Ashley Simpson elasid Richardsonis, Texase osariigis – vaikses alevikus, kus nende isa oli kirikuõpetaja.
 
maja 
 
Tulevane Ameerika presidendiproua Michelle Obama kasvas üles Chicagos, väikeses telliskivimajas, kus oli ainult üks magamistuba.
 
maja 

Madonna lapsepõlv möödus Rochesteris, Michigani osariigis viietoalises telliskivimajas. Kuni 19-aastaseks saamiseni elas staar oma seitsme õe-vennaga.

allikas: usmagazine.com

Read 4724 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsekohe vaja? Ära paanitse!

Loe edasi »
Vapustav LOOMULIK ILU. Kas meeldib?

Mis juhtub, kui kanda modelli näole korraga 365 kihti meiki ehk terve aasta peale mõeldud meigi koguse? Just sellise küsimuse esitasid endale kreatiiv

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 153 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huu

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun