Print this page
Wednesday, 19 August 2009 12:21

Ja siiski peaksid nad kuulama oma stilisti...

Püüdes köita teiste tähelepanu, võtsid need staarid ette enneolematu imidžimuutuse, kuid see ebaõnnestus...

lindsay

HALVIMAD SOENGUD


Amber Rose, Kelis ja Katie Holmes pole kunagi silma paistnud liigse ekstravagantsusega, kuid tundub, et nüüd on nende iidoliks saanud Lady Gaga. Piltidel on näha, et tütarlapsed ei saa vististi aru, mis neile sobib ning mis mitte, ja kuidas ennast väljendada välimust ohverdamata.
 
staar 
 
staar 
 
staar 

ADDAMSITE PEREKOND

Mischa Barton, Jessica Alba ja Mary Kate Olsen otsustasid riietuda „Addamsite perekonna” stiilis. Võimalik, et Olseni jaoks polegi see niivõrd veider stiil, kuid Alba ja Bartoni fännidele oli selline kleidivalik ebameeldiv üllatus.
 
staar 
 
staar 
 
staar 

NATUKE SUUR

Vaevalt et Mary Kate Olseni, Lindsay Lohani ja Uma Turmani riided muudavad neid seksikamaks, pigem tunduvad naised lohakana: Lohan oma kombinesoonis meenutab klouni, Uma Turman rõivad teevad näitleja mehelikuks, mis aga puutub Olseni pintsakusse ja meiki, siis on ta kindlasti sellise imidži jaoks liiga noor.
 
staar 
 
staar 
 
staar 

KLEIT, AGA MITTE ILUS

Millegi pärast ei taha paljud naised üldse kleite ja seelikuid kanda. Kuid Eva Mendes, Sara Jessica Parker ja Katy Perry ei kuulu nende hulka, kuigi see oleks parem.
 
staar 
 
staar 
 
staar 

allikas: wday

Read 3028 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun