Print this page
Tuesday, 18 August 2009 12:51

10 põhjust rõõmustada, et keegi on sinust parem

Sinu tuttav on palju õnnelikum kui sina? Või siis vähemalt sulle tundub nii: tal on ilusam figuur, suurem palk, sõbralik perekond... Tal on KÕIK parem kui sul! Kuid selles, et sina oled natuke „halvem” on ju ka omad plussid. Mõtle... 

kade  

 

1. Temal võib minna ainult halvemini - kui kõik on niivõrd hästi -, samas kui sina võid saavutada edu.


2. Keegi ei ütle, et sul on liiga kõrge enesehinnang. Lisaks sellele, sa tead alati, kuidas varjata oma puudused - kui temal puudusi ei ole, siis ta ei oskagi seda – ning mis suunas liikuda, et saavutada edu.


3. Mehed kardavad liiga ilusaid või sõltumatuid naisi ning usaldavad just vähemedukaid. See tähendab, et sinu tõenäosus kohata oma unistuste meest ja õnnelikult abielluda on suurem.


4. Sinu perekond on tugev ja harmooniline, mida ei saa öelda tema kohta. Sest sinu mees hindab sinu vaimseid omadusi, mitte aga modellivälimust. Kui sinu vastane näiteks võtab pärast lapse sünnitust kaalust juurde, siis on võimalik, et ta jäetakse maha, sest teda ju armastati figuuri ja mitte isiksuse pärast.


5. Kui inimene saab kõrgemat palka, siis temalt nõutakse ka rohkem. See ainult tundub nii lihtne, et kõik direktorid ei tee midagi, vaid ainult saavad palka. Tegelikult lasub neil väga suur vastutus ning tavaliselt vallandatakse nad sagedamini.


6. Sinu psüühika on stabiilsem, sest sa suhtud oma kaotustesse filosoofiliselt – ehk veab järgmine kord... Edukamad seda ei suuda ning kuigi püüavad peita oma tunded optimistliku ja elurõõmsa inimese maski taga, elavad seda sündmust raskelt üle.


7. Sa ei pea kellelegi tõestama, et oled esimene. Pidev soov olla liider viib psühholoogide arvates neuroosini.


8. Kui saad tema usaldusisikuks, võid saada mõjuvõimsaks nende seas, kes on huvitatud temaga suhtlemisest.


9. Temal on kindlasti oma luukere kapis ning sina võid rääkida sellest ka teistele. Näiteks et tal on juuksepikendused ja armuke vms. Sinu omast ei ole aga keegi huvitatud.


10. Kõik kadestavad teda, see aga ei too kunagi head.


Nagu näed, on võimalik leida midagi head ka esmapilgul halbades asjades, kui suhtuda elusse optimistlikult.


Kuid sul on ka üks põhjus olla õnnetu....


Kui oled tema alluv või abiline, siis just sinul lasub peamini töökoormus.


NAERATA JA ELU NAERATAB SULLE!

 

allikas: Wellness 

pilt: dreamstime.com 

 

Read 4331 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun