Kirss.Net

Thursday, 23 July 2009 13:34

TOP10: Kõige veidramad staaripaarid

Hollywoodi staaride armusuhted hämmastavad ükskõik missugust kõrvalvaatajat. Uskumatu, et alltoodud kuulsused olid kunagi koos... 
 
1. Cher ja Tom Cruise
 
tom 
 
Huvitav, kas „Võimatu missiooni” staar räägiks oma romaanist ekstsentrilise lauljatari Cheriga oma tütrele Surile, kui too peaks küsima. Palju aastaid tagasi ühendasid 20-aastast näitlejat ja 36-aastast naist ... romantilised suhted. Nagu meenutab Cher, nende vahel oli tugev kirg. Paar tutvus 80. aastate keskel heategevuslikul õhtusöögil Valges Majas. „Noore Tomi sarm ajas mind täiesti hulluks!” ütleb naine. Kuid nende romaan ei kestnud kaua – takistuseks ei olnud vanusevahe, vaid töö, mille tõttu pidid armukesed veetma palju aega ilma kallimata. 

2. Madonna ja Dennis Rodman
 
madonna 
 
Madonnale on alati meeldinud tugevad mehed. Ühel ajal oli ta ka suur korvpalli fänn. Tõsi küll, mäng ise teda eriti ei huvitanud, küll aga Dennis Rodman – pikk korvpallur suurte, seksikate tatöveeringutega kogu kehal. Käisid jutud, et Madonna tahtis Denniselt last, kuid õige pea läks paar lahku.

3. Christina Applegate ja Brad Pitt
 
pitt 
 
Tubli perekonnainimese, Angelina Jolie mehe süda ei kuulunud alati temale. Näiteks oli 80. aastatel Angelina asemel Christina Applegate. Tõsi küll, siis ei olnud ka Brad veel niivõrd kuulus, ei olnud kõige seksikamate nimekirjas, ei olnud nii soliidselt mehelik...jne

4. Justin Timberlake ja Fergie
 
fergie 
 
Fergie meenutab, et ei tema sõbrad ega temagi ei pidanud suhteid Justin Timberlake’ga millekski tõsiseks. Pole midagi imestada – Justin oli vaid 16-aastane, samal ajal kui Fergie juba 21. 

5. Nicole Kidman ja Lenny Kravitz
 
kidman 
 
Pärast tüli Tom Cruisega otsustas kaunitar Nicole Kidman rahuldada oma seiklushimu. Näitlejale meeldib üle kõige istuda rahulikult kodus, samas kui Lenny on tema täielik vastand – tema elu mõtteks on peod, meelelahutus ja kiire elurütm. Hämmastav, kuid Nicole suutis harjuda Kravitzi elustiiliga. Tõsi küll, varsti läksid nad lahku: põhjuseks oli Lenny truudusemurdmine.

6. Mike Tyson ja Naomi Campbell
 
naomi 
 
80. aastate lõpus tutvus noor modell maailmakuulsa poksijaga. Ta oli siis vaid 17-aastane. Ajakirjanikele meeldis kutsuda paari „kaunitariks ja koletiseks”. Romaan kestis poolteist aastat.

7. George Clooney ja Lucy Liu
 
george 
 
Andekas, seksikas, igavene seelikukütt – selline on George Clooney. Ka romaan kaunitari Lucy Liuga oli kirglik ja kiire. 

8. Keanu Reeves ja Diane Keaton
 
keanu 
 
Kes võiks arvata, et „kõige saladuslikumale mehele” meeldivad vanemas eas naised. 57-aastase Dianega tutvus Keanu „Parem hilja kui mitte kunagi” filmimisel. Naine meenutab, et vanusevahe oli alguses tõsiseks takistuseks, põhjustades mõlemale palju süümepiinu: oli ju mees tervelt 18 aastat noorem. Muidugi näeb Diane 60-aastaselt endiselt võluv välja!

9. Sarah Jessica Parker ja John Kennedy noorem
 
sarah 
 
1991. aastal pärast etendust Broadwayl sai võluv 26-aastane Sarah lillekimbu ja kirjakese: troonipärijast prints Kennedy kutsus näitleja õhtusöögile. Nende suhted arenesid ning Sarah oli täiesti kindel, et varsti nad abielluvad, kuid John ei kiirustanud pakkumisega. Naine otsustas küsida ise, kuid see põhjustas lahkumineku.
 
10. Moby ja Nataly Portman
 
moby  

Kaks kuulsat taimetoitlast – pole midagi imestada, et nende vahel tekkis kirg. Siiamaani on nad head sõbrad!
 
allikas: woman 
 
Read 6039 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Meiginipid koolilõpetajale: leia oma ideaalne kombinatsioon!

Jäänud on veel viimased eksamid ning siis saabubki koolilõpetamise aeg. Kindlasti oled juba endale kleidi muretsenud ning mõelnud soengu ja meigi tege

Loe edasi »
Hoolitsetud küüned + ilusad juuksed + terve nahk = täiuslikkus!

Igaüks tahaks omada pikki ilusaid juukseid, luksuslikke küüsi ning säravat ideaalselt siledat nahka, ühesõnaga olla täiuslik. See polegi niivõrd raske

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 139 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huu

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun