Print this page
Friday, 17 July 2009 13:08

5 põhjust olla optimistlik

Põhimõte „See klaas on pooleldi täis” mõjub kõigile elusfääridele, alustades tervisest ja lõpetades karjääri ja armastusega. 5 põhjust olla optimistlik. 

optimist

Põhjus # 1. HINGELINE TASAKAAL


Inimesed, kes mõtlevad positiivselt, on hingelise tasakaalu seisundis. See ei tähenda, et nad iial ei tunne kurbust ega masendust, ka see juhtub. Kuid optimistid taastavad hingelise tasakaalu kiiremini kui teised, sest näevad head ka ebameeldivas, oma ebaõnnestumisi peavad lühiajaliseks, ei kaota lootust ning saavutavad kõik oma eesmärgid.


Põhjus # 2. TERAVNENUD TAJU


Positiivne mõtlemine mõjub ka meeltele. On tõestatud, et optimistlikud, tasakaalukad inimesed on tähelepanelikumad, loovamad, näevad ja kuulevad paremini.


Põhjus # 3. HEA FÜÜSILINE VORM


Optimistid säilitavad kauem oma ilu ja noorust. Nad on kindlad, et nende tervis sõltub neist endist. Arvukad uurimused näitavad, et organismi kaitsemehhanismid muutuvad tugevamaks just tänu positiivsele mõtlemisele. Hinge harmoonia on keha harmoonia alus, mis on omakorda parim kaitse kõigi haiguste vastu. On tõestatud: optimistid on pessimistidest tervemad. Optimisti jaoks on haigus märguanne, et elus peab midagi muutma.


Põhjus # 4. KARJÄÄRITÕUS


Optimistid on edukamad professionaalses ja majanduslikus sfääris. Seal, kus teised näevad probleeme, märkab optimist häid väljavaateid. Probleem on vaid ajutine takistus teel eesmärgi poole. Optimistidele ei meeldi käia vanu radu, nad leiavad uusi lahendusi. Tänu sellele, et reeglina tunneb üks optimist ennast hästi, saab ta ka ebameeldivate ülesannetega kiiremini hakkama.


Põhjus # 5. HEAD INIMESED


Optimistid ei pea teisi inimesi vaenlasteks. Isegi, kui keegi reedab optimisti, pettub ta vaid üksikisikus, mitte kogu maailmas ja elus. Ka teistele inimestele meeldib positiivse, avatud inimesega suhelda, seetõttu on optimistil palju häid sõpru. 

NAERATA!

Read 5567 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun