Kirss.Net

Wednesday, 30 November 2011 13:55

TOIDUMAAGIA: iseloom ja toit on seotud!

Rate this item
(0 votes)

Lise Bourbeau, tuntud Kanada psühhoterapeut, püüab seletada meie toitumisharjumusi, justkui oleksid need unenäod või käejooned. Kui sulle tundub, et sind vaevavad toitumisprobleemid, siis on võimalik, et „toiduseletused“ aitavad leida õige lahenduse.

 

Alljärgnevalt on toodud meie peamised toitumismudelid, mille jaoks koostas Lise Bourbeau üsnagi tõele vastavad seletused. 

dieet 

pilt: dreamstime.com  

 

1. Sa ei kujuta oma elu ilma maiustuste ja suhkruta

 

Millest see räägib? Sinu elus pole piisavalt õrnust. Oled enda suhtes liiga nõudlik ning sunnid ennast ka palju pingutama. Teha iseendale komplimenti on sinu jaoks mõeldamatu, kuna sa lihtsalt ei tea, mida sa väärt oled. Sa usud, et kiituse väljateenimiseks pead midagi tõesti erakordset korda saatma.

 

2. Saiatoodete, rasvase ja pehme toiduga liialdamine

 

Millest see räägib? Sa usud, et sinu õnn sõltub paljuski teistest ning sa ise pole millekski võimeline. Sa ei pinguta piisavalt isikliku õnne nimel. Sa tunned end liiga nõrgana, et kujundada oma elu selliseks, nagu sa tahaksid. Kui sööd väga palju leiba, siis sõltud vägagi teiste inimeste tähelepanust. Sa vajad kellegi teise kiitust nagu õhku.

 

3. Eelistad kuiva ja sageli ebakasulikku toitu(nt krõpsud, näkileivad jmt)

 

Millest see räägib? Sa usud, et elu peab olema raske. Seepärast muretsed sageli pisiasjade pärast – sa ajad oma elu keerulisemaks ilma mingisuguse vajaduseta. Oled enda vastu range ja nõudlik ning sind teeb iseenda laiskus pahaseks. Teiste suhtes oled liiga kriitiline ja kannatamatu.

 

4. Kui sööd liiga palju rasvast toitu...

 

Millest see räägib? Sa ei ole iseendaga rahul – ei füüsilise ega psüühilise poolega. Sa tunned ennast süüdi ning seepärast karistad ennast, süües raskesti seeditavat ja vähekasulikku toitu. Sul on häbi enda egoistlikkuse pärast, kuna sa arvad, et mõtled eelkõige endale ja alles siis teistele.

 

5. Sa eelistad teravalt põletavaid toite

 

Millest see räägib? Sinu elu on liiga igav – sa sooviksid tuua sellesse rohkem seiklusi. Sa lased mõistusel oma elu valitseda, samas kui tunded oled jätnud tagaplaanile. Sa tunned puudust kire ja armastuse järele – seda nii igapäevaelus, töös kui ka suhetes teiste inimestega. Sa ei pane tähele seda ilusat, mis sind ümbritseb ja mis on olemas sinus endas.

 

6. Sa sööd liiga palju soola ja soolaseid toite.

 

Millest see räägib? Sa kardad väljendada oma tundeid ja arvamust, kuid sulle ei meeldi, kui teised otsustavad sind ära kuulamata. Sa tahaksid, et ka teised veenduksid sinu arvamuse õigsuses ning sinu kõige suurem hirm on sattuda kellegi teise kontrolli alla.

 

7. Sööd liiga kiiresti ega naudi maitset

 

Millest see räägib? Sa ei näe ümbritsevates inimestes midagi head, arvad, et kõik soovivad sulle üksnes halba. Sa kardad, et kui sa räägid kellelegi oma tunnetest, kasutab ta seda kurjasti ära. Sa solvud kergesti ega oska elu nautida.

 

Kuidas arvad, kas meie toitumisharjumuste psühholoogiline kirjeldus võib aidata kaalu langetada?

 

Read 8898 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alusjumestusest, siis püsib meik puhta ja värskena terve pika päeva. Silmalaugudele kandke alusvärvi e.

Loe edasi »
Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, kosmeetika kasutamine, kontrastsed protseduurid, harjutused...

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 137 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun