Kirss.Net

Thursday, 24 March 2011 09:10

Ütle isule STOPP: lõhnad ja maitseained, mis aitavad kaalu langetada

Rate this item
(0 votes)

Kahtlemata on sinulgi olemas need maitsvad, naturaalsed ja kasulikud maitseained, mis vaigistavad näljatunnet ja aitavad seeläbi kaalu alandada. 

dieet 

pilt: dreamstime.com  

 

1. Kaneel

 

Kuigi kaneel seostub eelkõige piparkookide ja jõuludega, on temast aastaringselt kasu. See maitseaine aitab kontrollida magusaisu ning säilitada stabiilset veresuhkru taset(just veresuhkru taseme järskude muutuste tõttu sööme sageli rohkem, kui on vaja). Kaneel kiirendab ühtlasi ainevahetust. Võib juua maitsvad teed kaneeliga või lisada veidi kaneeli kohupiima ja jogurtisse. Võimaluse korral tuleks kasutada kaneelipulkasid, sest nendes säilib rohkem kasulikke omadusi kui jahvatatud kaneelis.

 

2. Vanill

 

Vanill aitab võidelda šokolaadisõltuvuse vastu. Kui sul tekib soov süüa palju šokolaadi, siis valmista endale parem vanilliteed ning pane lauale ka vanillilõhnaline aroomiküünal. Kui oled otsustanud kasutada toidu maitsestamiseks vanillipulkasid, peaksid olema ettevaatlik, sest nende puhul on kerge kogusega eksida.

 

3. Roheline õun

 

Rohelise õuna lõhn aitab võitluses kontrollimatu nälja vastu ning peletab eemale soovi süüa midagi kahjulikku, rasvast ja kaloririkkast. Tasub aga meeles pidada, et õuntel ja eriti hapudel on hoopis isu suurendav toime, seetõttu tuleb rohelisi õunu mitte süüa, vaid nuusutada. Söömise jaoks on aga kasulikum need ära küpsetada.

 

4. Tšillipipar

 

Veidikene punast pipart toitu lisatuna toob kiiremini täiskõhutunde ning aitab vältida kontrollimatut söömist. Lisaks sisaldab tšillipipar kapsaitsiini, ainet, mis kiirendab ainevahetust.

 

5. Piparmünt

 

Õgimishoo üleelamisel on parimaks abiliseks piparmündimaitseline hambapasta. Kui tunned, et tahad midagi näksida, kuigi pole üldse näljane, pese hambaid. Piparmünditeed pole nälja vaigutamiseks soovitatav juua, sest piparmündi lõhnal on isu rahustav, kuid tõmmisel hoopis isu suurendav efekt.

 

Read 8720 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »
Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja konkreetsed!  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 156 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, k

Loe edasi »
Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meeste

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

KÜÜNED TUGEVAKS!

Pikad, puhtad ja tugevad küüned on iga n

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun