Kirss.Net

Tuesday, 17 January 2012 07:23

"VEEDIEET" - vee abil kaalulangetamine on mugav ja lihtne!

Rate this item
(5 votes)

Peaaegu kolm tuhat aastat tagasi sündis „merevahust” ilujumalanna Aphrodite, mereveest tuli välja tarkusejumalanna Ateena. Pole midagi imelikku: kõik elus ja kaunis koosnebki veest. Inimene ise koosneb 75 % ulatuses veest ja seepärast tuleb ka inimesi veega "kasta". Just vesi toob rakkudesse toit- ja mineraalaineid ning hapnikku, viib ära kahjulikud jäägid, puhastab organismi.  

 

Veepuudus esineb igal teisel inimesel, kes ei joo päevas 2-3 liitrit vett. Vee defitsiit muudab meid hajameelseks, aeglaseks, põhjustab väsimust. Lisaks sellele viib see ülekaalulise ja ainevahetuse häireteni. Kusjuures ei meenuta Eesti tüüpilist kõrbemaastikku, kus juba kolmandat päeva ekslevad janust piinlevad inimesed, vaid tegemist on tavalise riigiga, kus ei tohiks veepuudust ollagi.

Veepuudus avaldub pealt vaadates kahjututes märkides, nagu väsimus ja soov midagi süüa. Jooge selle asemel klaas vett! Vee omadustel ja organismi vee vajadusel põhinebki järgmine dieet. Seda dieeti kasutatakse edukalt Hollywoodis.

 

ilu 
 Dieedi kava:  

- Tühja kõhu peale

Alustage päeva veega. Enne hommikusööki jooge üks klaas puhast filtreeritud vett(tähtis on just, et vesi oleks puhas, parem mineraalvesi). Vette võib lisada sidrunimahla proportsioonis 1:1

- Päeva jooksul

Kuna vesi kiirendab märgatavalt ainevahetust ja annab energiat juurde, siis peab seda kasutama. Vesi ei sisalda kaloreid, rasva ega kolesterooli. 6-8 klaasi puhast vett normaliseerivad ainevahetust ja kaotavad näljatunde.

Kuidas välja arvutada vajalik kogus vett?

Iga kilogrammi kohta on vaja 40 ml vett.

Vaadake kella!

Vett tuleb juua 20-30 minutit enne toitu või 2 tundi pärast seda. Söömise ajal on juua keelatud! Vastasel juhul võib vesi põhjustada hoopis seedehäireid, kuna ta lahjendab maomahla.  

Mugav ja lihtne.

Te ei pea sarnaselt don Quijotele võitlema tuuleveskide vastu. Te ei pea tegema suuri muutusi oma eluviisis ja päevakavas.

Ärge jooge alkoholi, kohvi ega magusaid karastusjooke. Kohv vaigistab janu ainult näiliselt, tegelikul aga viib vedelikku organismist välja.

Tundke maitset!

Muutke oma järgmine dieet lõbusaks mänguks veega. Ostke endale suured ja ilusad klaasid. Jälgige vee kvaliteeti. Jooge väikeste lonksudega, aeglaselt, tundke mõnu. Muide, parem on juua jahedat vett: esiteks on see maitsvam ja teiseks: organism kulutab rohkesti kaloreid selle soojendamiseks.

Read 20782 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »
Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 116 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valid

Loe edasi »
Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun