Kirss.Net

Monday, 10 October 2011 08:15

LAISK DIEET: kuidas võtta 5 kilogrammi alla ilma eriliste pingutusteta?

Rate this item
(0 votes)

Liigsetest kilogrammidest vabanemiseks peab enamik naisi tõsiselt vaeva nägema. Mõned peavad dieete, teised tegelevad aktiivselt spordiga ja kolmandad teevad mõlemat korraga. 

dieet  

pilt: freedigitalphotos.net 

 

Kui soovid kaalu langetada, kuid ei suuda ennast kokku võtta, siis proovi erilist laiskadele mõeldud dieeti. Tänu sellele dieedile saad ilma suurte ohvriteta kuu ajaga 3-5 kilogrammi alla võtta.

 

Loomulikult pead ka selle dieedi puhul ennast mõnedes asjades piirama, kuid võrreldes teiste dieetidega on siiski lubatud palju rohkem toite. Dieeti on seetõttu väga kerge pidada ja ta ei kahjusta tervist. Proovi ise ja räägi tulemustest Laughing

 

HOMMIKUSÖÖK

 

Selle dieedi tähtsamaks toidukorraks on loomulikult hommikusöök. Laisa dieedi puhul võid lähtuda põhimõttest, et enne kella 12 võib süüa kõike, mida süda soovib, kuid pärast keskpäeva peaks eelistama vähemrasvaseid ja kasulikumaid toite.

 

Seepärast võid hommikusöögiks süüa isegi šokolaadi või kooki. Kuid kiirema tulemuse saavutamiseks soovitavad dietoloogid eelistada piimašokolaadile mõru šokolaadi, tavalist suhkrut asendada pruuni suhkruga ning pöörata rohkem tähelepanu mõnusatele toorjuustukookidele, mis sisaldavad 1,5-2 korda vähem kaloreid kui näiteks šokolaadikook. Sellisel viisil võid langetada kaalu, ilma et peaksid magusast loobuma.

 

Kui oled harjunud sööma hommikuti võileiba ja jooma kohvi, siis kasuta nüüdsest võileiva valmistamisel vorsti asemel kalkuniliha. Ka juustu ning jogurti ostmisel eelista vähem kaloreid sisaldavaid tooteid.

 

LÕUNASÖÖK

 

Lõunasöögi puhul on eriti oluline selle täisväärtuslikkus ja kasulikkus. Lõunasöögiks valmista endale väherasvane kala- või kanasupp. Kartuli asemel lisa parem sellised kasulikud köögiviljad, nagu seller, porgand, lillkapsas, tomat ja petersell.

 

Lisaks peaks lõunasöök sisaldama väherasvast liha, milleks sobib näiteks veise-, kana- või kalkuniliha, kala või mereande. Kahjuks pead dieedi ajaks loobuma praetud toitudest, eelista parem keedetud või küpsetatud liha. 

 

Magustoiduks sobib mõni puuvili või puuviljasalat.

 

ÕHTUSÖÖK

 

Viimane toidukord ei tohi olla hiljem kui kell 6 õhtul. Õhtusöögiks võid süüa köögi- ja puuvilju, putru, väherasvast jogurtit ja juustu.

 

Jookidest sobivad kõige paremini vesi, roheline tee ja keefir. Ära unusta, et pärast kella 6 ei tohi sa rohkem midagi süüa!

 

Read 18666 times

Related items

  • KOHUPIIMATÄIDISEGA PANNKOOGID

    Taigen: 2 kl. jahu, 1 muna, 3 kl. piima, soola.

    pannkoogid

  • Lihtne dieediparandaja!

     Uuringud näitasid, et kõigest 4 teelusika sidrunimahla lisamine toidukorrale, langetas veresuhkru taset kuni 30%. Sarnaseid omadusi leiti ka veiniäädikal, vähendades glükoosist tulenevat reaktsiooni 31% võrra.

    dieet

  • TOIDUMAAGIA: iseloom ja toit on seotud!

    Lise Bourbeau, tuntud Kanada psühhoterapeut, püüab seletada meie toitumisharjumusi, justkui oleksid need unenäod või käejooned. Kui sulle tundub, et sind vaevavad toitumisprobleemid, siis on võimalik, et „toiduseletused“ aitavad leida õige lahenduse. 

    dieet 

ILUNIPID, MEIKIMINE

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »
Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roosad ning seetõttu piisab igapäevameigi jaoks huuleläikest. Küpses vanuses hakkavad huuled oma värvi

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 1078 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuida

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun