Kirss.Net

Sunday, 24 April 2011 16:44

SUVEKS SALEDAKS: mõnus dieet tervislikuks kaalulangetamiseks!

Rate this item
(0 votes)

Suveni on jäänud viis nädalat ehk on saabunud aeg hakata mõtlema oma talvega juurdevõetud kilogrammidele. Kaalulangetus pole kunagi lihtne ning seepärast pakume teile abiks mõningaid üsna efektiivseid ja tervislikke dieete. Alustame kaerapudrudieediga, mis võimaldab nädalaga alla võtta 3-5 kilogrammi.  

dieet  

pilt: freedigitalphotos.net 

 

Kaerapuder on kõigile tuntud kui äärmiselt kasulik toit ning paljud ka teavad, et tema abiga on võimalik kaalu langetada.

 

Kaerapudrudieeti peetakse üheks tõhusamaks ja kasulikumaks monodieediks. Kaerapuder aitab vabaneda liigsetest kilogrammidest, kuid samal ajal puhastab suurepäraselt organismi mürkainetest, alandab kolesteroolitaset ning normaliseerib seedeelundkonna tööd. Kaerapudrus sisalduvad A-ja B-rühma vitamiinid, mikroelemendid ja mineraalained on hädavajalikud südame ja veresoonkonna tervise, luude tugevuse ning naha, juuste ja küünte ilu jaoks.

 

Alusta oma suvist võitlust ideaalse kaalu eest kaerapudrudieedist ning vaid nädala ajaga saad tervemaks ja saledamaks!

 

Ilmselt oled juba aru saanud, et kaerapudrudieedi põhitoiduks on kaerapuder. Kuid tähtis on seda ka õigesti valmistada. Keeda kaerahelbed(1 supilusikas helbeid 200 ml vee kohta) 5-7 minutit. Ära lisa võid, soola ega suhkrut. Sellist putru ei saa küll delikatessiks nimetada, kuid pea meeles, et ilu nõuab ohvreid. Võid lisada pudrule veidi kuivatatud või värskeid puuvilju.

 

Selliselt valmistatud kaeraputru võid süüa 4-7 korda päevas – see aitab sul vältida näljatunde tekkimist. Kui kaerapudrudieet tundub sulle liiga ekstreemsena, siis võid lisaks süüa köögi- ja puuvilju.

 

Kaalulangetamise seisukohalt peetakse kõige kasulikemaks köögiviljadeks kurke, tomateid, porgandeid ja kapsast. Kartuli söömine on aga samas keelatud.

 

Ära unusta ka küllaldast joomist – peaksid tarbima vähemalt 1,5 liitrit vett päevas. Joomiseks sobivad kõige paremini gaseerimata mineraalvesi, roheline tee ja rasvata keefir.

 

Kaerapudrudieeti võib pidada ühe nädala kuni ühe kuu jooksul ning korrata aasta tagant. Alusta dieediga juba praegu, et saavutada suveks ideaalne keha! 

Read 18493 times

Related items

  • Maitsev suvelõpudieet: arbuusidieet

    Dieet on vägagi efektiivne: vähem kui nädala jooksul võib kaotada 3-5 kg, õige väljumise korral kuni 8kg. HEAD ISU JA KAALUKAOTUST!

    dieet

  • Eesti dieet

    Kuid üllatuslikult on eestlastel ka oma dieet! Ja enamgi veel, see on ka väga kasulik. Eesti dieet kestab 6 päeva ja võite kaotada kuni 5-6 kilo! Niisiis, kui soovid proovida midagi uut ja samal ajal kasulikku ja tervislikku, proovi see dieet ära.

    eesti_dieet 

  • Antioksüdandid- salajased abimehed!

    Usun, et ka sina oled viimasel ajal sattunud erinevates terviseajakirjades lõikudele, kus mõnda toiduainet kiidetakse kui väga head antioksüdanti. Vähem seletatakse, mida see tegelikult tähendab…

    dieet

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, kosmeetika kasutamine, kontrastsed protseduurid, harjutused...

Loe edasi »
Õiget tooni lauvärv muudab sind kauniks! Kuidas seda leida?

Tänapäeva naine ei kujutaks oma elu ilma kosmeetikata ette. Õigesti valitud ripsmetušš, lauvärv ja huulepulk varjavad puudusi ning rõhutavad kõige ilu

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 168 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuida

Loe edasi »
Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja kon

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun