Kirss.Net

Tuesday, 11 January 2011 14:33

NÄLGIMINE = halb, kuid efektiivne dieet

Rate this item
(0 votes)

Toidu tarbimist tuleb piirata juba paar päeva enne nälgimise alustamist: võib süüa ainult keedetud köögivilju ja juua värskelt pressitud puu- või köögiviljamahla, ei tohi puudutada kohvi, kanget teed, alkoholi ja maiustusi. Nälgimise ajaks peab lisaks toidule loobuma ka suitsetamisest.

 

dieet 

pilt: sxc.hu  

 

MIDA VÕIB SÜÜA? Midagi, võib juua vett(parem on keedetud) ning kummeli-, melissi- ja piparmünditeed.

 

MIDA EI TOHI SÜÜA? Kõike.

 

Pärast „dieedi” lõpetamist ei tohi kohe hakata normaalselt sööma, vaid peaks järk-järgult toidukogust suurendama. Paar päeva tuleks süüa vaid natuke keedetud köögivilju, siis alustada puuviljadega, liha olgu kõige viimane, mida sööma hakatakse. Sellisel viisil valmistatakse kõht suurema koguse toidu vastuvõtmiseks ette.

 

Esimesed päevad toovad palju rõõmustavaid tulemusi: on võimalik kaotada 0,5-1 kg päevas, kuid seejärel hakkab kaalukaotus pidurduma. Pikaajaline nälgimine võib organismi tagasipöördumatult kahjustada, seega tuleks piirduda 3-4 päevaga.

 

EELISED. Nälgimist soovitavad naturaalse meditsiini poolehoidjad, väites, et see puhastab organismi toksiinidest, aitab normaliseerida elundite tööd ning reguleerib ainevahetust.

 

PUUDUSED. Sellisel dieedil on PALJU-PALJU miinuseid. Arstide seast on nälgimisel rohkem vastaseid kui toetajaid. Nende arvates pidurdab selline kaalu langetamise meetod ainevahetust ning seetõttu ei saa seda dieedikski nimetada. Toidust ilmajäetud organism programmeerib end ümber „kokkuhoidlikule režiimile”, seetõttu tuleb pärast lõpetamist kaal kiiresti tagasi, vaatamata kõigile järkjärgulistele organismi ettevalmistustele. Pikaajaline nälgimine võib olla tervisele kahjulik, eriti kui inimene pole muidu ka terve. Seetõttu tuleb enne nälgimise alustamist konsulteerida arstiga, kes oskab ka määrata dieedi kestust.

 

Kuna antud dieedil on ilmselgelt rohkem miinuseid kui plusse, siis soovitame valida mõni leebem dieet. Kui aga oled kindlalt otsustanud nälgimisdieedi kasuks, siis püüa eeltoodud nõuandeid järgida. 

 

Read 11951 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »
Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 157 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, k

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Kuivade juuste hooldus

Mida vajavad kuivad juuksed? Loomulikul

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun