Kirss.Net

Tuesday, 14 December 2010 09:39

Kohvidieet – uus trend kaalulangetamises!

Rate this item
(1 Vote)

Kohvidieet sobib tõelistele kohvifännidele. Kui kuulud nende hulka, saad mõnusalt kolme päevaga 3-4 kilogrammi alla võtta.

 

kohvidieet 

pilt: freedigitalphotos.net 

 

Kohv vähendab söögiisu ja kiirendab ainevahetust. Lisaks suurendab ta inimese füüsilist ning vaimset aktiivsust ja keskendumisvõimet. Samuti on kohvil organismi puhastav efekt – ta viib kehast välja kahjulikke vabu radikaale ja liigset vedelikku. On tõestatud, et hommikune kohvi joomine kiirendab ainevahetust 10 % võrra, mis tähendab võimalust süüa 200 kalorit päevas rohkem!

 

Kuid kohvidieedi puhul on tegemist väga range toitumissüsteemiga, mida üldjuhul ei soovitata noorematele kui 18 ja vanematele kui 35. Dieet on ühtlasi keelatud hüpertoonikutele ning seedehäiretega inimestele. Dieedi ajal ei tohiks ka spordiga tegeleda.

 

Kui sa tavaelus kohvi ei joo, siis võib dieet osutuda tervisele äärmiselt kahjulikuks ja sinule endale ebameeldivaks. Kui siiski soovid kohvidieeti proovida, siis on soovitatav alustada kohvi väikestes kogustes joomist juba 2 nädalat enne dieedi alustamist, et organism harjuks kofeiiniga.

 

Kui aga jood 2-3 tassi kohvi iga päev, siis võid julgelt antud dieeti proovida, kuid seda peaksid ettevaatlikult tegema ning oma terviseseisundit jälgima. Kui paned tähele peavalu, pearinglust, nõrkust  või liiga kiireid südamelööke, peaksid koheselt dieedi lõpetama.

 

Dieedi kestust – 3 päeva – ei tohi ületada. Dieeti võib korrata 3 kuu pärast.

 

MENÜÜ

 

Iga päev peaksid sööma üksnes 100-150 g mõru(kakaosisaldusega 70-80 %) šokolaadi ning jooma 7(ei rohkem ega vähem) tassi kohvi.

 

Kohv olgu ilma suhkru ega piimata. Võid lisada pipart või kaneeli.

 

Ära mingil juhul joo kaks kohvitassi järjest. Jäta iga tassi vahele vähemalt üks tund aega. Ära tarbi kohvi pärast kella 19.00, sest vastasel juhul võib tekkida uinumisega probleeme. On soovitatav pesta hambaid pärast iga kohvitassi, kuna kohv muudab hambad kollasemaks.

 

Kuna nii šokolaad kui ka kohv viivad kehast vedelikku välja, siis peaksid lisaks kohvile jooma 1,5-2 liitrit vett päevas. Eelista gaasita mineraalvett.

Read 17777 times

Related items

  • Imerohi?

    Tänapäeva teadus paneb üha rohkem rõhku toidulisandite uurimisele. Leitakse üha enam tõendeid igapäeva toidus kasutavate lisandite kohta, mis võivad olla abiks võitluses ülekaalulisusega. Üheks selliseks üllatavaks lisandiks on kaneel.

    dieet

  • Kogu tõde sinu trennist

    Käid trennis iga nädal või isegi mitu korda nädalas? Või siis ei jõua terve aasta jooksul kordagi jõusaali? Milleks vajad üldse trenni: et langetada kaalu või äkki et tutvuda kena tugevama sugupoole esindajaga? Ja kõige tähtsam: kui arvad, et oled ainuke laiskvorst, kes ei viitsi spordiga tegeleda, siis loe läbi meie statistika!

    trenn

  • Dukani dieet – uus hitt kaalulangetamises!

    Dukani dieedi on pärit kuulsalt prantsuse dietoloogilt Pierre Dukanilt ning toetub madala süsivesikusisaldusega toidu tarbimisele. Antud metoodikast peetakse kinni mitme kuu vältel, kuid soovi korral võib seda kasutada kui põhilist toitumissüsteemi kogu elu jooksul tänu tema mitmekesisusele ja kasulikkusele.

    dieet 

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, kosmeetika kasutamine, kontrastsed protseduurid, harjutused...

Loe edasi »
Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 135 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun