Kirss.Net

Wednesday, 22 September 2010 10:37

Kaladieet: 10 päeva, palju kala ja kadunud kilogramme

Rate this item
(0 votes)

Dieet tõelistele kalafännidele! Kui sulle kala eriti ei maitse, siis on õige aeg seda armastama hakata! Mõtle vaid: mõnusa maitsega, kalorivaene, valgu- ja mineraaliderikas toit, tänu millele on võimalik 10 päevaga kaotada 5 kilogrammi.

 

dieet 

pilt: dreamstime.com  

 

Toitumissoovitused:

 

1)Hommikul ärgates joo üks suur klaas gaseerimata vett. Päeva jooksul peaksid ära jooma vähemalt 1,5 liitrit puhast vett.

 

2)Hommikusöögiks: 2 tassi rohelist teed, 1 keedetud muna, 1 klaas rasvatut jogurtit või väherasvast kohupiima, 1 puuvili

 

3)Kell 11 hommikul: joo ära 1 klaas vett, seejärel söö 100 g keedetud kala. Oota 10 minutit ning söö veel 100 g keedetud kala köögiviljadega. Lõpuks võid süüa ükskõik missugust puuvilja. Kala valmistamisel püüa lisada võimalikult vähe soola. See-eest kasuta kindlasti pipart, küüslauku, sibulat, koriandrit ja muid vürtse.

 

4)Lõunasöök: 2 suurt klaasi vett enne lõunasööki, 250 g kala(küpsetatud, keedetud või aurutatud) või mereande, 150 g keedetud köögivilju, 1 klaas rasvatut jogurtit või kohupiima. Mitte juua 2 tunni jooksul pärast lõunasööki!

 

5)Kell 17.00: üks suur klaas vett ning samad toidud mis lõunasöögil. Söö küpsetatud/keedetud/aurutatud kala ning mereande vaheldumisi.

 

6)Enne magamaminekut joo 1 tass kaalulangetamisteed. Valmistamine: Sega 20 g leedripuuõisi, 20 g põldosjateed, 10 g rukkililleõisi, 10 g kuivatatud maasikalehti, 10 g kortslehe teed, 100 g kaselehti. Teesegu on valmis. Igal õhtul lisa 1 supilusikas teesegu keevasse vette, keeda 2 minutit ning lase tõmmata 15 minutit.

Read 13595 times

Related items

  • Dukani dieet – uus hitt kaalulangetamises!

    Dukani dieedi on pärit kuulsalt prantsuse dietoloogilt Pierre Dukanilt ning toetub madala süsivesikusisaldusega toidu tarbimisele. Antud metoodikast peetakse kinni mitme kuu vältel, kuid soovi korral võib seda kasutada kui põhilist toitumissüsteemi kogu elu jooksul tänu tema mitmekesisusele ja kasulikkusele.

    dieet 

  • Sügisdieet aitab nii liigse kaalu kui väsimuse vastu

    Sügis on aastaaeg, mil organismis toimuvad suured muutused. Nimelt valmistub meie keha talveks, külmaks perioodiks. Seepärast vajame ka erilist dieeti. 

    dieet 

  • MAGGIE DIEET – maagiliselt lihtne kaalulangetus

    Kui sul on 20 kilogrammi või rohkem liigset kaalu, siis saad 4 nädala pikkuse maggie dieedi abil langetada 10-28 kilogrammi. Toitumissüsteem tugineb mitte toidu kalorsusele, vaid kehas toimuvatele keemilistele reaktsioonidele.  

    dieet 

ILUNIPID, MEIKIMINE

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »
ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vitamiinide allikaid. Viljad sisaldavad C-vitamiini (sõltuvalt viljasordist 150-1600 mg %), vitamiine B

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 176 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roo

Loe edasi »
Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huu

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste sirgendamine

Pole midagi ilusamat kui luksuslikud, si

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun