Kirss.Net

Tuesday, 03 November 2009 15:58

SEITSME VÄRVI DIEET on hea nii figuurile kui tujule!

Rate this item
(0 votes)

Traditsiooniline kaalu langetamine tekitab depressiooni, mille põhjustajaid on sügistalvisel perioodil niigi palju! Selleks ongi loodud nn „värviline dieet”, mis aitab nii halva tuju kui ka liigse kaalu vastu. 

 

dieet 

 

 

Dieedi eesmärgiks on vitamiinide ja mineraalide defitsiidi korvamine tänu toodete mitmekesisusele. Värviline toitumine aitab saada lahti liigsetest kilogrammidest nälga tundmata. Mingeid piiranguid toidu koguse suhtes pole, põhiline on pidada kinni „värvireeglitest”.

 

Määrame igale päevale ühe kindla värvi. Päeva jooksul võib süüa vaid antud värvi toitu.

 

Esmaspäev – PUNANE

Teisipäev - oRANŽ

Kolmapäev - KOLLANE

Neljapäev - ROHELINE

Reede - HELESININE

Laupäev - TUMESININE

Pühapäev - VIOLETNE


Toote värv sõltub temast sisalduvatest pigmentidest ja kindlatest mikroelementidest, mis omavad unikaalset mõju organismile.


PUNANE RÜHM Tomatid, punane sõstar, punased õunad, jõhvikas, granaatõun, maasikas, vaarikas, punane kala, vasikaliha, maks. Punane toit stimuleerib aktiivsust, aitab hommikul üles tõusta, võidelda stressiga.

 
oRANŽ RÜHM Kõrvits, porgand, aprikoosid, mango, astelpaju, hurmaa, apelsinid, mandariinid, kukeseened. Oranž toit laeb energiaga ning suurendab ka seksuaalset veetlust, tugevdab immuunsüsteemi, parandab vereringet ja seedimist. Pealegi on need kõik nii maitsvad, et kohe tõuseb tuju!


KOLLANE RÜHM Mais, kollane paprika, melon, juust, banaanid, ananass, kollased ploomid, sidrunid. Kollased tooted tugevdavad närvisüsteemi. Lisaks sellele aktiviseerivad nad maksa ja seedenäärmete tööd ning on palavikku alandava toimega.

 

ROHELINE RÜHM Kurgid, spinat, kapsas, lehtsalat, roheline hernes, rohelised õunad, sibul, avokaado,  kiivi, merekapsas, till, petersell, seller. Rohelisel toidul on kõik rohelise värvi omadused: ta rahustab, normaliseerib arteriaalset rõhku ja leevendab peavalu.


HELESININE RÜHM Koha, sinine karpkala, rasvatu piim, austrid, sinihallitusjuustud. Ida filosoofide arvates on helesinine värv puhtuse ja surematuse sümbol. Tooted annavad rahulikkuse, aitavad rasketes olukordades.


TUMESININE RÜHM Mustikas, sinised ploomid, datlid, mustikajogurt, austrid. Ka tumesinisel värvil on rahustav toime, ta aitab võidelda põletikuliste protsesside ja unetuse vastu.


VIOLETNE RÜHM Punane kapsas, viinamarjad, baklažaanid, peet. Violetses on müütilisust, maagiat. Ta annab jõudu ning aitab kujundada objektiivset enesehinnangut. See on üsna kasulik omadus viimase dieedipäeva jaoks.

 

VÄRVIRIKAST ELU! 

pilt: dreamstime.com  

Read 11985 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alusjumestusest, siis püsib meik puhta ja värskena terve pika päeva. Silmalaugudele kandke alusvärvi e.

Loe edasi »
Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kollane naeratus ning tuhmid juuksed: ükski neist omadustest pole naise jaoks enam moes.  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 176 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja kon

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun