Print this page
Tuesday, 17 January 2012 06:56

LUGEJA: Mure...

Aga sain kuu aega tagasi tuttavaks ühe väga toreda poisiga. Kõik justkui klapib. Enda õnnetuseks sain ma teada, et ta on üks nendest poistest kes mu vanemale õele meeldib... nad on ammused sõbrad. Poisile mu õde sedamoodi ei meeldi aga õele poiss meeldib. Õele ma rääkinud ei ole, et temaga suhtlen. Ma kardan õe reaktsiooni.


Olen enda jaoks loonud nö õdede poliitika - ei vaata poisse, kes olnud mõne mu õega. See olukord on küll erinev, sest nad ei ole kunagi koos olnud aga ikkagi hoiab miski mind tagasi.


Kuna õde elab endiselt vanemate juures ja mina samuti ei oska ma ette kujutada kuidas see suhe saaks toimida. Tahaks ju ka poissi aeg ajalt enda juurde kutsuda aga ma tean, et see tekitab õele ebamugavust ja seda ma ei taha.


Ma ei tea, mida teha. Kas jätan asja sinna paika või hakkan oma elus muudatusi tegema... Kardan muutuda liiga egoistlikuks kui valin poisiga koos olemise õe sõpruse vastu. Samas leian, et ma ei saa jätta ka enda heaolu õe oma pärast....


Ma oleksin väga tänulik kui keegi oskaks mind aidata... mulle nõu anda. Tean, et üks kõik millise tee valin saab keegi ikka haiget.

 

Foorumikasutaja  ootab väga teie  postitusi ja nõuandeid teemas Mure...!

 

 

mees ja naine

pilt: freedigitalphotos.net 

Read 4688 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun