Print this page
Sunday, 30 October 2011 09:51

5 naistetüüpi, kes meeldivad meestele

Vastavalt küsitlustele on tervelt 70 % mehi võimelised armuma Hollywoodi kuulsustesse. Samas oleks rumal armukadetseda mõne kena staari pärast, kui mehe sümpaatiat näitlejate vastu saaks enda huvides ära kasutada.  

naised  

pilt: freedigitalphotos.net  

1. Seksikas blondiin 

Tüübi esindajad: Marilyn Monroe, Gwyneth Paltrow 

Mehed eelistavad blondiine ja selle vastu ei saa midagi parata. Samas ei tähenda blondiiniks olemine vaid heledat juuksevärvi, vaid tegemist on erilise ellusuhtumisega ning maailmavaatega. Kui sinu kallim jumaldab Marilyn Monroet, siis köidavad teda naiselikkus, rõõmsameelsus ning siirus. 

Mida teha? Suhtu elusse optimistlikumalt ja lõbusamalt. Näita talle rohkem oma naiselikku külge, palu mõne asja tegemisel abi, isegi kui oleksid ise hakkama saanud. Sa oled väärt romantilisi kingitusi ja mehe tähelepanu! 

2. Poisilik naine

Tüübi esindajad: Natalie Portman, Keira Knightley 

Selline stiil meeldib reeglina madalama enesehinnanguga meestele. Tavaelus on neil tõenäoliselt teisejärguline töökoht ning nad alluvad oma naise käskudele. Võimalik, et neile meeldib selline roll, kuid sümpaatia poisilike näitlejate vastu räägib kas või mõnikord tekkivast soovist hoolitseda õrna ja noore tütarlapse eest. 

Mida teha? Lase oma kallimal rohkem initsiatiivi näidata. Igapäevastsenaariumi muutus toob värskust ka teie suhtesse. Lase mehel endal kujundada puhkepäevi ja vaba aega ning anna talle rohkem otsustusvõimet teie kooselu üle. 

3. Luksuslik naine 

Tüübi esindajad: Catherine Zeta-Jones, Angelina Jolie 

Meestele meeldivad kenad, klassikalise välimusega naised. See on täiesti normaalne nähtus. Elizabeth Taylor, Sophie Loren ja Catherine Zeta-Jones peegeldavad oma olemusega seda naiselikkust, mille on paljud tänapäeva naised minetanud. See köidabki mehi. Kõhnade naiste mood tuleb aeg-ajalt tagasi, kuid naiselikkus on olnud kõigil aegadel populaarne. 

Mida teha? Kuula ennast. Oleme niivõrd harjunud elama soolise võrdõigluslikkusega maailmas, et oleme unustanud naiste peaeesmärgi – olla armastatud ja lasta enda eest hoolitseda. Sa oled tegelikult õrn ja saladuslik, kuigi tööl oled vahest sunnitud mehi käsutama. 

4. Lihtsalt armas naine 

Tüübi esindajad: Renée Zellweger, Meg Ryan 

Sarnasused tõmbuvad. Kui mehele meeldivad aktiivsed ja optimistlikud naised, kellega võiks minna nii õhtusöögile kolleegidega kui ka öökluppi lõbutsema, siis on ta ka ise tõenäoliselt üsnagi lihtne ja avatud inimene. Ta ootab sult siirust ja humoorikust, mis iseloomustavad eelpool toodud näitlejaid. 

Mida teha? Ole lihtsam. Ära filosofeeri, targuta ega muuda lihtsaid asju keeruliseks. Naudi igapäeva rõõme – selle asemel, et minna pärast tööd teatrisse, võiksite koos valmistada endale õhtusöögi ja vaadata komöödiat. Minge koos baari õlut jooma või näiteks kala püüdma. 

5. Teine emme 

Tüübi esindajad: Barbra Streisand, Goldie Hawn 

Tugevad, võimuahned ja vanemad naised meeldivad kas tööl liiga aktiivsetele meestele(nad ei jõua olla täiuslikud nii tööl kui ka kodus, seepärast tahavad, et vähemalt kodus nende eest hoolitsetaks) või infantiilsetele memmepoegadele. Sellised mehed näevad naises kodukolde hoidjat, kes peaks ise kõigi jooksvate probleemidega hakkama saama. 

Mida teha? Ei tasu tõlgendada „teise ema“ rolli otseselt. Ei ole mingit mõtet võtta kogu vastutus koduasjade eest enda peale. Sinu ülesanne on näidata elukaaslasele, et olete igal elualal partnerid ning ta võib sind usaldada ja sinu peale loota. Mõnikord ongi soovitatav kontrollida ise olukorda, kergendades selliselt nii enda kui ka mehe elu. 

 

 

Read 16404 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun