Kirss.Net

Print this page
Monday, 04 April 2011 08:46

Seks teeb meele nukraks!?

Tavaliselt arvatakse, et esimestel minutitel pärast intiimset lähedust peaks naine tundma end rahuliku ning õnnelikuna. Seda muidugi juhul, kui ta sai seksist naudingut. Tuli välja, et see pole nii isegi hea seksi korral – hoopis vastupidi, seks teeb naise meele nukraks! 

seks 

pilt: freedigitalphotos.net  

 

Hiljutine uuring on näidanud, et rohkem kui 30 % naistest tunneb pärast vahekorda kurbust, igavust või ärevust. Naise tunded ei sõltu seejuures seksi kvaliteedist – isegi kui partner valmistas naisele naudingut, ei pruugi see aidata tal nukrameelsust vältida.

 

Sellised andmed said Queenslandi tehnikaülikooli professorid juhuslikult. Teadlased esitasid hüpoteesi ning leidsid oma imestuseks sellele ka tõestust.

 

See nähtus sai nimeks postkoitaalne düsfooria, kuigi selle põhjust pole veel suudetud selgeks teha. Arvatakse, et naistel on selleks  bioloogiline soodumus.

 

Uuringu tulemused avaldati ajakirjas International Journal of Sexual Health.

 

Read 6276 times

Related items

  • Perekond
    PEREKOND on üliproduktiivse prantsuse režissööri, produtsendi ja stsenaristi Luc Bessoni („Viies element”, „Léon”, "Nikita", "„Röövitud”, „Riskikuller” jpm) tempokas süsimust märulikomöödia, mille peaosades mängivad Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ja Tommy Lee Jones.... Kinodes alates: 20.09.2013

    film

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Pelgupaik
     PELGUPAIK on Nicholas Sparksi ("Päevaraamat", "Kiri pudelis", "Ööd Rodanthe'is") samanimelisel menuromaanil põhinev romantiline põnevik, mille on lavastanud Lasse Hallström («Šokolaad», «Siidrimaja seadused»).... Kinodes alates: 1.03.2013

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alusjumestusest, siis püsib meik puhta ja värskena terve pika päeva. Silmalaugudele kandke alusvärvi e.

Loe edasi »
Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valida. Tavaliselt võtame klassikalise musta. Samas on ju praegu ripsmetuššide valik nii suur, õige värv

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 145 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »
Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun