Kirss.Net

Monday, 21 March 2011 09:16

Kallis, me ei seksi, sest olen täna liiga paks...

Unusta peavalu! Tänapäeva naisel on olemas uus, palju tõsisem põhjus, miks keelduda seksist oma partneriga.  

seks 

pilt: dreamstime.com   

„Mitte täna, kallis. Ma tunnen ennast seksi jaoks liiga paksuna...“  – tuntud peavalu oli seksist keeldumiseks palju loomulikum põhjus kui ebatäiuslikud kehavormid. 

 

52 % naistest, kes võtsid küsitlusest osa, väitsid, et püüavad vältida intiimset lähedust liigsete kilogrammide pärast. Inglise sotsioloogide arvates näitab 4000 inimese seas läbiviidud küsitlus seda, et paljud kaasaegsed õrnema sugupoole esindajad kannatavad ebarealistlike ootuste tõttu oma keha ja välimuse suhtes. Samaaegselt kasvab igapäevaselt ka tegevuste hulk, mida tänapäeva naine oma õlgadele võtab. Seepärast ei ole tavalisel naisel lihtsalt aega, et saavutada sama välimus nagu modellidel või kuulsustel. Selle kõige tulemusena saavad kannatada ka suhe ja intiimelu.

 

Kõige tähtsamaks seksitapjaks peetakse siiski väsimust. 72 % küsitletuist ütles, et just väsimuse pärast on seksist keeldutud enim kordi. Teiste põhjuste seas kohtas tihti ka kire puudumist(34 %), haigust(33 %) ja stressi(32 %).

 

13 % naisi tunnistas, et ei ole nõus valguse käes seksima, sest siis näeks partner nende keha, mida häbenetakse. Iga kümnes sooviks proovida uusi poose ja seksividinaid, kuid on loobunud oma seksifantaasiatest just ebatäiusliku figuuri pärast.

 

6 % abielus või partneriga elavatest vastanutest peavad oma sekselu igavaks ning 19 % on arvamusel, et kui nad veedaks kallimaga rohkem aega, oleks neil ka parem sekselu.

 

Veel 6 % naisi võib üksnes kahetseda, kuna nad seksivad üksnes kohusetundest.

Read 8035 times

Related items

  • 5 põhjust olla armuke

    Maailm suhtub armukestesse mitut moodi: mõned jumaldavad, teised põlastavad ja kolmandad eitavad nende olemasolu. Kelle rühma sa ka ei kuuluks, on siiski kasulik tutvuda nende naiste arvamusega, kes on ise olnud kellegi armukesed. Võimalik, et see aitab muuta oma suhtumist.

    armuke

ILUNIPID, MEIKIMINE

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eliksiiri! Nad väidavad, et laboritingimustes valmistatud kokteil mõjub soodsalt nii füsioloogilisele k

Loe edasi »
Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt välja, siis mõtle läbi, äkki teed midagi valesti.  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 151 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huu

Loe edasi »
Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kol

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste väljalangemine

Juuste väljalangemine on nagu kasvugi lo

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun