Kirss.Net

Thursday, 10 March 2011 12:01

Tutvumisportaalid: kuidas kaaslast leida?

Internetis on kõik ühe kliki kaugusel. Võib-olla eraldab ka sind armastusest vaid üksainus klikk. 

Enne ükskõik millise tutvumisportaali külastamist tuleb loobuda eelarvamusest, nagu oleksid kõik tutvumislehtede kasutajad luuserid ning registreerumine tähendanuks luuserite seltsi astumist. Tänapäeva seisuga on online tutvumise näol tegemist kõige populaarsema ning mugavama tutvumisviisiga ning sotsioloogide ennustuste järgi hakkab internetitutvuste arv tulevikus üksnes kasvama. Mis on selle põhjuseks? Kohvikus või restoranis käimine võtab palju aega ja raha, ööklubides aga tõsiste kavatsustega inimesi enamasti ei kohtagi. Kuid isegi siis, kui oled traditsiooniliste tutvumiskohtade pooldaja, suurendab online tutvumine sinu tõenäosust endale kaaslane leida. 

armastus  

Pilt: Ambro / FreeDigitalPhotos.net 

 

Märkimisväärsed eelised

 

Tutvumisportaalid on parim lahendus, kui sinu päevaplaan koosneb vaid kodu-töö-kodu marsruudist. Sinna vahele tulev toidupood ei muuda eriti asja ega suurenda sinu tutvumisvõimalust. Tutvumisportaali ankeedi registreerimine võtab tagasihoidlikult vähe aega, kuid võib parimal juhul viia sind Härra Õigega kokku ning pakub halvimal juhul mõningat meelelahutust kasutajate kommenteerimise ja piltide hindamise näol.

 

Tutvumisportaalid on avatud ööpäevaringselt ja see on nende teine suur pluss. Suhtluse alustamiseks pole vaja otsida mõlemale osapoolele sobivat kohtumisaega ning kulutada tunde soengule ja meigile. Profiili registreerimine ei takista töötamist, õppimist või puhkamist, kuid võib lahendada isikliku elu puudumise probleemi.

 

Kolmas ja kõige tähtsam eelis on fakt, et tutvumislehed pakuvad head suhtlemisvõimalust häbelikele inimesele. Viimane käib nii naiste kui ka meeste kohta. Päriselus on sageli raske alustada juttu kena võhivõõraga, internetis on see tunduvalt kergem.

 

Suur eelis: tänu sümpaatse vastassuguesindaja profiilile on temast enne jutualustamist juba mõndagi teada. Head indikaatorid on mehe huvid, kuid ka kirjavead annavad märku lohukusest või suhtumisest online tutvumisse. Pealegi hakkad regulaarselt saama komplimente teistelt kasutajatelt ning see tõstab kahtlemata tuju ja laeb optimismiga.

 

Ettevaatust!

 

Tõsi küll, lisaks plussidele on olemas vähemmeeldivad argumendid. Ükski tutvumisleht ei vastuta kasutaja sisestatud andmete eest ega suuda kontrollida pildi kuuluvust inimesele. Kandidaadi headest kavatsustest ei tasu rääkidagi – selle eest ei ole võimalik ennast isegi id-kaardi identifitseerimisega kaitsta.

 

1. Esialgu ootab sind ees suhtlus pildiga. Pole mingit garantiid, et sinu kaasvestleja ja kena mees pildilt on samad inimesed.

 

2. Sotsiaalsetes võrkudes on palju psühholoogiliste probleemidega inimesi, kes võivad ebaadekvaatselt käituda. Need on inimesed, keda ümbritsevad peavad veidraks. Mitmeti mõistetavad laused, lingid kahtlastele lehtedele, labasus jmt on ohumärgid, mis peaksid teatama, et igasugune kirjavahetus tuleb koheselt lõpetada.

 

3. Abielus mehed on väga ohtlik külastajaskond. Tavainimese jaoks on peaaegu võimatu kontrollida võhivõõra perekonnaseisu ning nii mõnigi üleaisalööja kasutab edukalt tutvumislehti üheöösuhete sobitamiseks.

 

Edu saavutamise nipid...

 

* Ära piirdu ühe portaaliga, registreeri ennast võimalikult paljudes kohtades. Suurematel veebilehtedel näevad sinu profiili tuhanded, väiksematel mõned üksikud, kuid igaüks neist võib osutuda sinule sobivaks partneriks.

 

* Ilma pildita ankeedil pole mingeid šansse, kuid ei tasu üles panna ka bikiinides või seksikates poosides fotosid, sest need köidavad teatud kavatsustega külastajaid. Parim variant on portreepilt. Veebiski on olemas konkurents, nii et muretse endale kvaliteetne pilt.

 

* Mõtle hoolikalt läbi oma isiksusekirjeldus. Ära ole liiga sõnaohter ning tõsine. Olgu sinu kirjeldus veidi mänglev-naljatlev, siis tekib ka teistel soov sinuga suhelda.

 

* Varu kannatust. Sa ei pruugi kohe tuhandeid kirju saada.

 

* Oled otsustanud mehele kirjutada? Ära kasuta tüüpväljendeid, nagu „Tsau, kuidas läheb?“, mõtle midagi huvitavamat välja. 

 

Read 17838 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei pruugi anda soovitud tulemust. Milliseid kombinatsioone on mõistlikum vältida?  

Loe edasi »
Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi sellest, et ilusad inimesed on enamasti ka rumalad. Tegelikkus on pigem vastupidine.

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 382 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsek

Loe edasi »
Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuida

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun