Kirss.Net

Friday, 25 February 2011 07:14

Mehe ja naise vahelise sümpaatia

 

Sageli on raske seletada mehe ja naise vahelise sümpaatia põhjusi. See ongi loomulik, sest tihti johtub meeldimine feromoonidest, saladuslikest „armastuse hormoonidest“. Kirss.Net räägib sellest, kuidas kasutada feromoone, et saada veelgi seksikamaks. 

feromoonid 

pilt: dreamstime.com 

Mehe südame võti 

Austria juristi Albin Schrami ajalooliste dokumentide erakollektsioonis on olemas Napoleon Bonaparte’i kiri, milles prantsuse väejuht kirjutab oma kallimale Josephine’le: „...tulen homme koju, ära õhtul ennast pese...“ 

Kus asub siis mehe südame võti? 1942. aastal avastas Šveitsi keemik Vladimir Prelog androstenooni ehk erilise aine, mida toodab mehe organism, et köita naiste tähelepanu. 

Feromoonide avastamine on kinnituseks, et eksisteerib armastus esimesest silmapilgust ja kui olla täpsem, siis „armastus esimesest nuusutamisest“. 

Feromoonid on lendlevad ained, mis suurendavad seksisoovi nii naistel kui meestel. Feromoonid toodetakse apokriinsetes higinäärmetes ning inimesel on ninas eriline organ feromoonide vastuvõtmiseks. Viimane edastab signaale mitte ajukoorele, vaid koorealustele retseptoritele ning just seetõttu ei suuda ükski inimene kontrollida feromoonide mõju. See protsess toimub alateadvuse tasemel. 

Tööpõhimõte 

Seksuoloogid väidavad, et meestel ja naistel tekkivad feromoonid erinevalt. Nii eraldatakse need meestel koos higiga kogu nende elu vältel, kuid naistel  suureneb feromoonide tootmine tsükli 14. päeval ehk ovulatsiooni ajal. Just sel ajal on eriti suur tõenäosus rasestuda. Niisiis on loodus ette näinud, et just nendel päevadel köidab naine mehi, et saaks pärast lapsi sünnitada. 

See aga tähendab, et mehi erutab eelkõige naise organismi seisund, välimus ja muud faktorid on teisejärgulised. 

Teadlased on veendunud, et naistele mõjuvad nii meeste kui ka teiste naiste feromoonid. Tõsi küll, erutuse asemel tekitavad viimased võistlussoovi. Naised konkureerivad alateadvuslikult omavahel meeste pärast. 

Meestel suurendab feromoonide tootmist hoopis stress. Nende organism püüab justkui näidata oma üleolekut. 

Parfüüm 

Tänapäeval on saadaval palju feromoonidega parfüüme. Enamasti on need kallid, kuid inimesed jäävad rahule. Üks sai lahendatud oma perekonnaprobleemid, teine võitis oma armastatu tähelepanu. 

Feromoonidega parfüüm mõjub 6-8 tundi. Kuid parema efekti saavutamiseks soovitatakse lõhna kanda randmele, sest seal asuvad veresooned naha lähedal ning lõhnal on ka tugevam mõju ümbritsevatele inimestele. 

Kuidas aga kasutada enda keha poolt toodetud feromoone? Parfümeerid soovitavad kanda naturaalsest kangast riideid ning rohkem suudelda. 

Suudlused on parim võimalus edastada sümpaatsele inimesele rohkesti feromoone. Veelgi rohkem, kui sa tahad leida oma härra Õige, siis peaksid mõneks ajaks loobuma antiperspirantidest ning leppima higilõhnaga. 

Loomadel omavad feromoonid veelgi suuremat mõju: üksnes nende abil valitakse endale paaritumispartner. Võrreldes loomadega suudavad inimesed oma seksisoovi paremini taltsutada. Kui sa aga kahtled kallima truuduses, siis nuusuta tema juukseid. Võõra naise feromoonid tekitavad teises naises viha. Samas ei tasu abueluküsimustes üksnes nina usaldada. 

Read 13075 times

Related items

  • Kus elab iseloom?

    Isiksuseomadused mõjutavad nii eraelu kui tööalast edu. Nende kindlaks tegemiseks kasutavad psühholoogid tavapäraselt põhjalikke küsimustikke, kuid neuroteaduse areng lubab üha rohkem hinnata seda, mis ajus toimub...

    iseloom

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Asjad sinu kodus, mida naised armastavad

    (Olenmees.ee - veebiportal meestele) Kui oled naise endale külla kutsunud, siis võib see olla koht, kus sa tõeliselt muljet avaldada saad.....

    mees_müüdid

ILUNIPID, MEIKIMINE

Hoolda näonahka õigesti: igale nahatüübile oma nipid!

Esimeseks sammuks oma naha eest hoolitsemisel peaks olema nahatüübi määramine: alustagem kas või sellest, et kõik kreemid, näoveed ja –piimad muutuvad

Loe edasi »
Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valida. Tavaliselt võtame klassikalise musta. Samas on ju praegu ripsmetuššide valik nii suur, õige värv

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 156 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste väljalangemine

On levinud uskumus, et juuste väljalange

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun