Kirss.Net

Monday, 14 February 2011 13:46

Lähme minu poole!?

Just sellise pakkumise tegi 30-aastane Birgit uuele sümpaatsele meestuttavale viienda kohtingu lõpus. Ta soovis tõepoolest väga, et mees tema poole tuleks. Pakuks talle kohvi, näitaks lapsepõlvefotosid... ja eks jõuaks asi ka kaugemale. 

armastus 

pilt: dreamstime.com  

Tegemist on ju standardse sündmuste arengukäiguga. Kohv, pildid, suudlused... Lõppude lõpuks on see viies kohting, mõlemad on vallalised ja meeldivad teineteisele. 

Nii arutles ka Birgit enne kutse tegemist. Ta oli kindel, et mees võtab õnnelikult pakkumise vastu, sest mõned minutid tagasi suudlesid nad kirglikult autos. 

Mees aga läks hoopis närvi ning põgenes, tuues ettekäändeks, et peab koeraga jalutama ning järgmisel päeval vara tööle tõusma. Ta nägi niivõrd hale välja, et Birgit ei hakanudki talle meelde tuletama, et mehel polegi koduloomi ning homme on laupäev. Naine ütles viisakalt, et kohtume siis hiljem, ronis autost välja, et jõuda lifti, helistada sõbrannale ning karjuda hüsteeriliselt telefonitorusse: „Mis mul viga on? Kas ma tõesti peletan mehi eemale?“ 

Tema arukamal sõbrataril kulus mitukümmend minutit vaesekese rahustamiseks ning tõestamiseks, et kino, restorani, lillekimpu ja kirglikke suudlusi ei saa kuidagi nimetada „meeste eemalepeletamiseks“. „Ma võin väita 100%-lise kindlusega, et sa meeldid talle,“ lausus Birgiti rahustaja. „Miks ta siis ei tahtnud minu juurde tulla? Kas ma haisen, või mis?“ 

Telefonitorust kostis ohe. Võib kuluda terve igavik, et nuputada välja, miks otsustas mees põgenemise kasuks. Nii algaski pikk ja põhjalik analüüs. Sai välja pakutud mitu erinevat varianti, nagu “Tal hakkas kõht valutama“, „Ta ei taha kiirustada või et „Ta on lihtsalt gei.“ Lõpuks tehti järeldus, et mees lõi kartma. 

Tegelikult on paljude ebaõnnestunud kohtingute põhjuseks mingi väike pisidetail. Näiteks tuleb noormees tüdrukule külla ja toob talle lillekimbu. Tüdruk läheb kööki, et panna lilled vaasi. Noormees hakkab tosse jalast võtma, kuid äkki avastab sokis augu. Terve rida katseid auk ära peita ebaõnnestub ning selleks ajaks, kui tüdruk tagasi jõuab, seisab poiss jälle tossudega ning vabandab, et tal tuli üks pakiline asi meelde. 

„Äkki on ka temal auklikud sokid?“ pakkus sõbratar. Birgit jäi mõttesse ning tuletas meelde veel ühte õhtut, kui tal tulid viimasel hetkel meelde tema raseerimata jalad, ta pani rinnahoidja tagasi selga ning oligi kadunud. Ilmselt arvas too mees, et oli ise midagi valesti teinud. Põhjus oli aga hoopis sellises pisiasjas nagu jalgade raseerimine. Mitu ilusat hetke oli aga rikutud, kui Birgitil tulid meelde tema vanad, mitteseksikad püksikud või kiirustades lõpuni värvimata varbaküüs? 

Versioone oli palju, aga mis siiski oli mehele pähe turgatanud? Mõne tunni möödudes, joonud mõned klaasid veini, julges maharahunenud Birgit siiski mehele helistada. „Kas ma ei meeldi sulle või ma pole piisavalt seksikas? Äkki olen hoopis liiga vana?“ Mehe häälest oli kuulda, et ta oli samuti juhtumi pärast mures ning tunnistas kohe ka üles: „Asi on selles, et ma häbenen oma keha.... Olen liiga kõhn, kannan meelega suuremaid riideid, kuid asja see ei paranda. Sa meeldid mulle väga, kuid tahaksin enne kasvatada veidikene lihasmassi.“ „Ja kui palju,“ küsis Birgit. „Ilmselt 40-50 kilogrammi... Aga kui see ei ole sinu jaoks niivõrd oluline, siis mida arvad, äkki saame homme õhtul kokku...." 

 

allikas: Liveinternet Online

Read 10092 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kui ripsmed langevad välja...

Kui sa märkasid, et su ripsmed langevad aktiivselt välja, siis mõtle läbi, äkki teed midagi valesti.  

Loe edasi »
Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roosad ning seetõttu piisab igapäevameigi jaoks huuleläikest. Küpses vanuses hakkavad huuled oma värvi

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 252 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »
Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kol

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuksehooldus/šampoonid

Juuste õige hooldus? Õigesti valitud ho

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun