Kirss.Net

Tuesday, 18 January 2011 10:49

Feng shui ja armastus: idamaade tarkuse abil õnnelikuks!

 

Kui sinu elus on olemas kõik peale armastatud mehe, siis on see artikkel sinu jaoks. Nimelt leiad siin mõningad feng shui ja psühholoogiaalased nõuanded, mis võivad esmapilgul tunduda lihtsate või isegi naljakatena, kuid toovad kindlasti sinu ellu oodatud härra Õige. 

feng shui 

pilt: freedigitalphotos.net  

 

südaÜtle EI üksinduse ideele...

 

Kui sinu kodus on igal pool fotod ja portreed, kus oled üksinda, siis vaatamata sellele, et need on sinu lemmikpildid, on soovitatav need lauasahtlisse ära peita. Kõik pildid või kunstiesemed, mis sümboliseerivad üksindust, võivad osutuda sinu üksinduse põhjuseks. Mitte et tegemist oleks maagia või millegi muu taolisega, aga kui sinu elamus valitseb üksiku õhkkond, siis on tõenäoline, et sa ei püüagi oma olukorda muuta ega pööra võimalikele kandidaatidele piisavalt tähelepanu.

 

süda...ning JAH armastusele!

 

Kuluta aega oma kodu ümbersisustamiseks selliselt, et igal asjal oleks ka paariline – isegi tassid seisku paarikaupa. Kui sinu raamaturiiulil lesib emane portselankass, siis ole nii hea ja otsi üles temale ka isane kuju ning soovi korral kassipojad. Nii lihtne see ongi!

 

Sama käib ka piltide kohta. Nimelt võivad sinu elu mõjutada nii sinu enda pildid kui ka sugulaste fotod. Seega peaksid eelistama sellist ema pilti, kus ta on kujutatud koos isaga. Tõsi küll, kui vanemad on lahku läinud, siis võib selline plaan rohkem kahju tuua ning oleks soovitatav kasutada seinade kaunistamiseks hoopis looduspilte või maale – näiteks tõstab kindlasti tuju armas luigepaar või hoopis suvine maastik.

 

Ühtlasi ei tohiks sinu koju jääda mingeid meeldetuletusi eelmistest partneritest: ei mingeid vanu kampsuneid, mahaunustatud susse või kuivatatud lilli, mida ta sulle sünnipäevaks kinkis. Kui sul on tõsiselt kahju neid asju ära visata, siis kingi need kellelegi teisele või vähemalt peida ära. Et millegi uue – näiteks uue armastuse – jaoks oleks piisavalt ruumi, tuleks eelnevalt lahti saada kõigest vanast.

 

südaTere tulemast, kallis!

 

Kui sa kutsud uue mehe külla, siis tal peab jääma mulje, et sul on hea meel tema tuleku üle. Seega peaks sinu kapis olema vabu riidepuid tema riiete jaoks ning vannitoas uus hambahari varuks.

 

südaVoodikontroll

 

Voodi, kus magad, olgu kahekohaline ning kahe padjaga. Roosa voodipesu südamekestega ning muu taoline romantiline sümboolika on ühtlasi teretulnud. Kõik see tuletab nii sulle endale kui ka loodusjõududele meelde, et sa pole romantika vastu ükskõikne ning sinu kõrval on endiselt vakantne koht.  

 

südaNatuke nalja ehk lugu punasest aluspesust

 

Kõige paremini naerab see, kes naerab viimasena. Tegemist on kõige huvitavama nõuandega, mis on pärit ühest foorumist: maga ainult punases aluspesus. Arutasime sõbrannadega pikalt ja põhjalikult, kui rumal oleks uskuda sellesse, et aluspesu värv võib mõjutada isiklikku elu. Üks sõbrataridest otsustaski proovida, rõõmustades mind iga õhtu aruannetega sellest, kuidas möödus tema „punane öö“ ning järgnev päev, mis tema elus midagi ei muutnud. Kuid kahe nädala pärast toimus ime ning ta kohtaski oma peaaegu et unistuste mehe ning seejärel enam naerda ei julgenud. Kas uskuda või mitte, on sinu enda otsustada, ära proovida aga tasub kindlasti.

 

südaHeadus tuleb alati tagasi!

 

See tõsiasi ei oma mingit seost feng shui ega punase aluspesuga, kuid seda sageli unustatakse. Kui oled üksik ega suuda leida oma härra Õiget, siis võta endale loomade varjupaigast väike kassipoeg. Hoolitse tema eest ning sa tunned ennast hästi, sest sinu juures on sellel kassil kindlasti parem elu kui varjupaigas. Armastust looma vastu ei saa võrrelda armastusega mehe vastu, kuid see muudab ilmtingimata sinu südame armastusele vastuvõtlikumaks ning võib-olla leiadki õige pea oma unistuste mehe.

 

Read 14233 times

Related items

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Pelgupaik
     PELGUPAIK on Nicholas Sparksi ("Päevaraamat", "Kiri pudelis", "Ööd Rodanthe'is") samanimelisel menuromaanil põhinev romantiline põnevik, mille on lavastanud Lasse Hallström («Šokolaad», «Siidrimaja seadused»).... Kinodes alates: 1.03.2013

    film

  • Nende esimene aasta
     NENDE ESIMENE AASTA algab sealt, kus teised romantilised komöödiad lõpevad. Alates nende kohtumisest peol.... Kinodes alates: 14.02.2013

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kollane naeratus ning tuhmid juuksed: ükski neist omadustest pole naise jaoks enam moes.  

Loe edasi »
Õiget tooni lauvärv muudab sind kauniks! Kuidas seda leida?

Tänapäeva naine ei kujutaks oma elu ilma kosmeetikata ette. Õigesti valitud ripsmetušš, lauvärv ja huulepulk varjavad puudusi ning rõhutavad kõige ilu

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 229 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roo

Loe edasi »
Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valid

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun