Kirss.Net

Saturday, 27 November 2010 08:05

Naised, kes meestele ei meeldi

On teada, et iga inimene valib endale partneri, järgides nii sõprade soovitusi, ühiskonnas levinud stereotüüpe kui ka iseenda ettekujutust sobivast inimesetüübist.

Ameerika spetsialistide erivanuseliste meeste seas läbiviidud küsitlus on võimaldanud määrata sellised viis naistetüüpi, kellega suhtlemist püüavad peaaegu kõik mehed vältida. Nad koostasid nimekirja kõige ebapopulaarsemate naiste eksemplaridest. 

armastus 

pilt: freedigitalphotos.net 

 

1.       Naine-hädaldaja 

Mis teda iseloomustab? Pidev rahulolematus enda ja ümbritseva maailmaga. Sellisele naisele on omane depressioon, kurvameelsus ja kaebused. Meestele mõjub selline käitumine enamasti ärritavalt, kuna nad lihtsalt ei mõista, miks ei püüa see naine olukorda muuta, vaid eelistab tegevusele vingumist.

 

2.       Naine-dieeditaja 

Loomulikult mängib naise välimus mehe jaoks tähtsat rolli. Partneri sihvakas, ilus keha paneb sõpru kadestama ning muudab mehe veelgi õnnelikumaks. Kuid ka kaalulangetamises tuleb olla mõõdukas. Kui naine pöörab liiga palju tähelepanu oma kehale ja toidule, siis võib see mehe huvi hoopis kahandada. Kui aga dieedid ja kehakaal muutuvad naise jaoks pealetükkivaks ideeks või lausa elu mõtteks, siis võib mees sellise naise maha jätta.

 

3.       Naine-nõuandja 

Need naised, kes püüavad alati teisi õpetada, kuidas tuleks õigesti elada, satuvad lõppude lõpuks meeste musta nimekirja. Nimelt püüab selline naine ka oma partnerit õpetada ja muuta, mis on meeste jaoks vastuvõetamatu.

 

4.       Naine-tööhull 

Selliseid naisi, kes hindavad ennekõike karjääri ning asetavad töö isiklikust elust kõrgemale, mehed enamasti kardavad. Mees kui egoistlik olevus soovib, et naine pühendaks temale rohkem tähelepanu kui tööle. Isegi, kui naise tööhullus on ajutine ja seotud ületöötundide tegemise hädavajalikkusega, võib see suhet rikkuda. 

 

5.       Vanemate vihkaja 

Mees võtab oma vanemate solvamist isiklikult. Seepärast on naise kriitilised märkused mehe vanemate kohta parim vahend, et lahku minna. Kui aga soovitakse suhet säilitada, siis tasuks enne oma negatiivse arvamuse väljaütlemist mõelda või pigem vaikida.

Read 10627 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja konkreetsed!  

Loe edasi »
NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 153 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun