Kirss.Net

Sunday, 31 October 2010 15:08

PSÜHHOLOOGID: Naised seksi ei vaja!

Psühholoogid on kindlad, et seksi vajavad üksnes tugevama sugupoole esindajad, samas kui naiste jaoks pole suguakt iseenesest tarvilik. 

seks 

pilt: dreamstime.com 

 

Briti eksperdid on läbi viinud küsitluse 35-39-aastaste inglannade seas, mille käigus selgus, et üksnes 10 % naisi muretsevad olemasolevate seksuaalprobleemide üle. Ülejäänud 90 % on aga arvamusel, et seksil pole nende elus erilist tähtsust.

 

Samas on statistika järgi pea 50 % naistel ühed või teised seksuaalprobleemid, kuid ainult iga kümnes neist on selle pärast mures.

 

Psühholoogid oskavad tuua hulga põhjendusi, miks on seksil vaid teisejärguline roll kaasaegse naise elus. Nimelt seksib enamik naisi mitte naudingu pärast, vaid hoopis teistel põhjustel. Seega pole seks kui selline kuigi tähtis. Meeste jaoks on intiimne lähedus aga alati seotud mõnuga.

 

Huvitav on seegi, et üks teine Londoni spetsialistide rühm pakub asendada seksi hoopis toiduga. Nimelt võib seksist saadava naudingu ammutada toiduainetest, järgides erilist dieeti. Mida täpsemalt tuleb süüa?

 

Seksi ajal toodab inimese organism dofamiini, serotoniini ja endorfiine, erilisi hormoone, mille sünteesimist aktiveerivad ka mõned toiduained.

 

Nii on ammu teada, et serotoniini taset tõstavad banaanid, šokolaad ja kala. Dofamiini tootmist on võimalik stimuleerida, süües maapähkleid, datleid ning tarbides vähestes kogustes alkoholi. Endorfiinide kontsentratsiooni suurendavad aga maiustused, kirjutab Web MD.

 

Eeltoodud hormoonide taset võivad tõsta ka naer, šoping ja sport.

 

Mida arvad nendest uuringutest?

 

Read 9407 times

Related items

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Šokolaadikook „Külalised lävel”

    Retsept on pärit Ameerika köögist. Valmistamiseks läheb vaja ainult küpsetusvormi, lusikat ning soovi korral sõela.

    tort

  • Viini šokolaaditort

    TAIGEN: 4 sl kakaopulbrit, ¼ klaasi keeva vett, ¾ klaasi suhkrut, 100 g taluvõid, ½ tl vanilliini, 1 muna, ....

    tort

ILUNIPID, MEIKIMINE

NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »
Ilusate ripsmete saladused

Mis oleks ilusam, kui pikad kohevad ripsmed? Kuidas seda saavutada? Muidugi on ju olemas ripsmepikendused, kuid need on vastunäidustatud allergikutele

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 177 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Retseptid

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun