Print this page
Sunday, 03 October 2010 12:23

Et mehi köita, söö banaane!

 

Kas teadsid, et erinevatel puuviljadel on maagilised omadused: ühed toovad ellu armastust, teised annavad jõudu ja kolmandad kingivad tarkust ja ilu. Kaasaegsed parapsühholoogid väidavad, et puuviljadel on omapärane energiaväli, mis mõjutab inimest, kes seda sööb. 

 

puuviljad 

 

Puuviljade erakordsed omadused:

 

Kirsid toovad tööalase edu ning tugevdavad inimese energiavälja.

 

Pirnid muudavad arukaks. Kui sul on kiire tähtsa otsuse tegemisega, söö ära pirn ning leiad kohe lahenduse.

 

Viinamarjad annavad kaastundlikkuse, tugevdavad eneseusku ja tõstavad enesehinnangut.

 

Õun on ilu sümbol, mis tugevdab energeetilist võimekust, aitab teistest inimestest aru saada ning meeste tähelepanu köita.

 

Aprikoosid on seotud intuitsiooniga. Aprikoose söövad inimesed võivad oma kuuendat meelt usaldada, kuna see neid alt ei vea.

 

Ploomid teevad inimese lahkemaks ja sõbralikumaks.

 

Maasikad arendavad fantaasiat ning muudavad tundlikumaks. Maasikadessert on suurepärane valik romantilise kohtingu jaoks.

 

Sidrun kaitseb väliskeskkonna negatiivse toime eest, võitleb stressi vastu ning varustab elujõuga. Sidrunitee on seega optimistide jook.

 

Apelsin kui päikesesümbol mitmekesistab igapäevaelu ning tugevdab suhet. Et armastust säilitada, söö hommikul pool apelsini ning ülejäänud pool anna partnerile.

 

Ananass hävitab depressiooni ning lisab enesehinnangut.

 

Hurmaa on inimest kaitsev vili, mida peaksid sööma need, kellel on palju vaenlasi.

 

Granaatõun aitab viljatuse vastu ning kingib pikaealisuse. 13. kuupäeva südaööl söödud granaatõun toob karjäärialase edu.

 

Virsik võitleb haiguste vastu. Et olla talvel terve, hakka virsikuid sööma juba praegu – ühest puuviljast päevas piisab.

 

Mango aitab avastada andeid ning teeb ilusaks.

 

Banaanid köidavad meeste tähelepanu. Kui ootad endale külla meestuttavat, kes sulle meeldib, pane lauale banaanid. Banaanid toovad edu ka tööl: söö neid enne tähtsaid läbirääkimisi.

 

Pilt: inimage.com

span style=
Read 8705 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun