Print this page
Tuesday, 28 September 2010 08:35

Mehed ja romantika

Sageli peetakse mehi täiesti ebaromantilisteks olevusteks. Meri, päikeseloojang, lendavad kajakad – sa naudid seda ümbrust, mees aga teatab, et tal on hakanud külm, kajakad karjuvad vastikult ning ta tahaks vaadata telekat. 

Kas tõesti on meeste seas romantikuid? Jah ning palju, kuid nad suhtuvad romantikasse hoopis teistmoodi kui meie. 

armastus 

pilt: freedigitalphotos.net  

 

1. Komplimendid 

Kui sinu eesmärgiks on vallutada mehe süda, püüa iga võimaluse korral meest kiita – see on parim kingitus tema enesearmastusele. Tõsi küll, kui ta on lühikest kasvu ning tagasihoidliku kehaehitusega, ei tasu öelda, et ta sarnaneb Schwarzeneggeriga. Imetle tema töökust, sõbralikkust või lastega suhtlemise oksust. Ära unusta tema seksuaalset võimekust – need sõnad on kui palsam ta hingele.

 

2. Originaalsed kingitused 

Meestele meeldivad kingitused, kuid ainult need, mille ostmiseks on ta kallim kulutanud nii aega kui jõudu. Banaalne lõhnavesi paneb mehe kahtlema sinu armastuses. Sellegipoolest satub ta vaimustusse, kui sa kingid talle matkaja või kalastaja komplekti. Kui naised peavad romantiliseks suveniire ja postkaarte, siis mehed tunnevad suuremat rõõmu praktiliste kingituste üle.

 

3. Mõru šokolaad 

Mehed on suured maiasmokad. Veelgi suuremad kui naised. Tõsi küll, šokolaadidest eelistatakse tumedat. „Kui piimašokolaad on laste privileeg, siis mõru šokolaad armatsejate valik,“ arvavad mehed. Neil on tegelikult õigus: tumedas šokolaadis sisaldub rohkem kakaod, seega rohkem fenüülamiini, armastusega sarnast tunnet tekitavat ainet.

 

4. Head komöödiad 

Traagiline film õnnetust armastusest sobib pigem naistele. Ühisvaatamiseks sobivad aga komöödiad, sest naer muudab lähedasemaks. Pealegi saad mõndagi teada oma kallima huumorimeelest. Kui te naerate ühtede ja samade asjade üle, siis ilmselt on teil ees pikk ja õnnelik kooselu.

 

5. Sina tema riietes 

Pärast kirglikku ööd pane selga tema triiksärk. Alasti naine tema riietes – ta on sellest pikalt unistanud. Mehe arvates on see tõeliselt romantiline.

 

6. Intiimsed üllatused 

Mõtle vaid, missugune mees keelduks seksist ebaharilikus kohas või isegi kirglikust suudlusest enne tööle minekut, rääkimata soojast vannist, erootilisest massaažist või romantilisest hommikusöögist voodis.

 

Read 8120 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun