Kirss.Net

Print this page
Tuesday, 21 September 2010 12:06

Vastamata armastus: põhjused ja kuidas võidelda?

Jah...need sõnad on tuttavad nii mõnelegi noorele naisele, väljendades kannatusi, pisaraid ja kurbust ehk kõiki negatiivseid emotsioone, mis võivad lõppkokkuvõttes viia depressioonini. Tundub, et elul pole mõtet, kui armastatu vaatab teisi ja mitte sind... 

Kuid miks nii juhtub? Püüab ju naine ilus välja näha, mõeldes juba õhtul, mida hommikul selga panna, ning ärgates hommikuti tund aega varem üles, et teha ilus soeng ja meik. Naine käib ilusalongis, ostab kallist kosmeetikat. Ja teeb kõike seda, et talle meeldida. Kuid mille nimel? Et ta läheks sinust mööda pilkugi pööramata? Tulemuseks on rikutud tuju ning pisarad. 

armastus 

pilt: dreamstime.com  

 

Miks mitte mina? 

Sellise küsimuse esitab iga vastamata armastuse ohver. Miks ma ei meeldi talle? Ma teen ju kõike, et seda parandada: tema aga käib kohtamas mingi koleda naisega. 

Püüame välja selgitada, miks on ta sinu vastu niivõrd ükskõikne ning kuidas olukorda parandada. Selleks on mitu võimalikku põhjust: 

1.       Oled liiga pealetükkiv. Sellisel juhul püüa temaga mõnda aega mitte suhelda. Pärastpoole hakkab ta ise sinuga suhtlema, seda muidugi juhul, kui sa pole teda ära tüüdanud. Selline nipp võimaldab kontrollida, kas talle üldse meeldib sinuga juttu rääkida. Kui ta midagi küsib, siis vasta konkreetselt ja kiirelt, pööramata küsimustele erilist tähelepanu. Küll ta siis hakkab sinust huvituma! 

2.       Oled lihtsalt märkamatu. See on paljude naiste tüüpiline viga. Nad mõtlevad kogu aeg oma armastatu peale, kes võib-olla neid ei tunnegi. See, et olete teineteist paar korda näinud või kõnetanud, ei tähenda, et olete tuttavad. Nii mõnigi naine ootab, et mees alustab ise tutvust. Kuid sageli peaks just naine tegema esimese sammu. 

3.       Talle ei meeldi sellist tüüpi naised. Sellisel juhul on olukord palju keerulisem ning konkreetsed lahendused puuduvad. Ainuke võimalus talle meeldima hakata on ennast muuta. Uuri välja, missugused naised talle siiski meeldivad ning püüa olla nende sarnane. Kui oled otsustanud ennast muuta, siis tee seda ootamatult – näiteks võta paariks kuuks puhkus. Kui sa puhkuselt täiesti teistsugusena tagasi tuled, siis on üsna tõenäoline, et saavutad soovitud tulemuse. Samas peaksid mõtlema, kas see mees on tõesti selliseid ohvreid väärt? Seisneb ju tõeline armastus selles, et teineteist armastatakse sellisena, nagu on. Oled unikaalne isiksus ning pigem tasuks oodata oma Härra Õiget. 

4.       Ta ei ole vaba, tal on armastatu olemas. Seegi on üsna tõenäoline – keegi otsusekindlam naine on tema südame juba vallutanud. Meest üle lüüa pole ilus, aga võimalik: teistel võib kujuneda sinust halb arvamus. Parim nõuanne oleks aga see mees unustada: pole fakt, et sa üldse meeldid talle. Lisaks peaksid mõtlema sellele naisele, kellelt kavatsed mehe üle lüüa. 

5.       Naine jättis ta maha ning hetkel ei soovi ta uut suhet alustada. Selle probleemi lahendamiseks vajad aega, jõudu ning kannatust. Nagu eelmisteski punktides, peaksid temaga suhtlemist alustama, kui sa seda veel ei tee. Püüa temaga lähedaseks saada, kuid mingil juhul ei tohiks kiirustada. Võta enda peale tema toetav ja nõuandev roll, küll ta siis hakkab sind väärtustama ning mõistab aja möödudes, et oled naine, keda ta armastab. 

6.       Tal on teine seksuaalne orientatsioon. Sellisel juhul pole tõesti võimalik midagi ette võtta. 

Kuidas unustada inimest, keda armastad? 

1.       Tutvu kellegi teisega. See ei pruugi olla lihtne, kui sa armastad teist, kuid see võib aidata probleemist jagu saada. Siinpuhul on kaks võimalust: kas leida oma armastatuga sarnane mees või valida absoluutselt teistsuguse iseloomu ja käitumisega boyfriend. 

2.       Leia endale tegevus. Püüa töötada võimalikult palju ning leia ka vaba aja sisustamiseks mõni tegevus. Kui sul ei ole ühtegi vaba minutit, siis ei ole sul füüsiliselt aega temale mõtlemiseks. Kui vastamata armastus segab töö tegemist, siis püüa oma mõtteid jälgida ning vältida oma armastatule mõtlemist. Sellisel viisil unustad teda ajapikku. 

3.       Kustuta teda! Sõna otseses mõttes. Kustuta tema pildid, sõnumid ja telefoninumber. Kui neid asju enam pole, siis asu oma käitumist muutma. Teda nähes käitu vabalt ja rõõmsameelselt, pööramata talle erilist tähelepanu. See ei ole sugugi kerge, kuid püüa vähemalt jätta sellise mulje, et ei hooli temast. Siis on sul endal lihtsam teda unustada. 

Read 13404 times

Related items

  • Kus elab iseloom?

    Isiksuseomadused mõjutavad nii eraelu kui tööalast edu. Nende kindlaks tegemiseks kasutavad psühholoogid tavapäraselt põhjalikke küsimustikke, kuid neuroteaduse areng lubab üha rohkem hinnata seda, mis ajus toimub...

    iseloom

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Pelgupaik
     PELGUPAIK on Nicholas Sparksi ("Päevaraamat", "Kiri pudelis", "Ööd Rodanthe'is") samanimelisel menuromaanil põhinev romantiline põnevik, mille on lavastanud Lasse Hallström («Šokolaad», «Siidrimaja seadused»).... Kinodes alates: 1.03.2013

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huulepulka ja kaks korda päevas hambaid pesev inimene 10 kilo hambapastat. Naha kaudu jõuab meist igaüh

Loe edasi »
Hoolda näonahka õigesti: igale nahatüübile oma nipid!

Esimeseks sammuks oma naha eest hoolitsemisel peaks olema nahatüübi määramine: alustagem kas või sellest, et kõik kreemid, näoveed ja –piimad muutuvad

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 163 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eli

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuste väljalangemine

Juuste väljalangemine on nagu kasvugi lo

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun