Kirss.Net

Print this page
Sunday, 05 September 2010 11:16

Milleks mehed naistega tutvuvad?

Kui oled üksik ning avatud uutele tutvustele, siis oled suure tõenäosusega olnud järgmises olukorras: Mees tuleb sinu juurde tutvuma, jätab suurepärase mulje ning tekitab huvi oma isiku vastu, võtab sinu telefoninumbri ning ... sellega asi lõpebki. Nii mõnigi naine süüdistab kõiges selles ennast ja oma käitumist, kuid tegelikult võib põhjus peituda hoopis mehes ja tema kavatsustes. On üsna palju selliseid mehi, kes tutvuvad hoopis teistsugustel põhjustel kui eeldatakse ega kavatse sinuga enam kohtuda. Viis tutvumisstsenaariumi, mis ei pruugi kohtumisega lõppeda.

mehed 

pilt: dreamstime.com  

 

Kire võimuses

 

Pole midagi parata, aga enamikul meestel on selline iseloom – nähes tänaval sümpaatset vastassugupoole esindajat, tekib neil tahes-tahtmata vajadus seda naist lähemalt tundma õppida, tutvuda kas või enesearmastuse pärast. Aja möödudes suudab mõistus mehe loomalikud instinktid taltsutada ning ta pöördub tagasi käitumisnormide järgimise juurde: sest paljudel tugevatel ja seksikatel meestel on juba olemas kallim.

 

Igavuse peletamiseks

 

Tihti juhtub nii, et mehe tihedas graafikus on ka pool tundi vaba aega ning ta püüab seda pausi kuidagi sisustada. See on lihtsalt aeg, mil mehe naine või sõbranna viibib kuskil mujal ega hakka armukadetsema, nähes oma partnerit teise naisega juttu ajamas.

 

Seksuaalvajaduste rahuldamine

 

Mees otsib kiiret ja kohustustevaba seksi ehk naist üheöösuhte jaoks. Kuid pärast mõnekümneminutilist jutuajamist mõistab ta, et on teinud vale valiku ning sa ei rahulda tema kriteeriume: oled korralik naine, kes ei lähe esimese vastutulevaga voodisse. Seepärast jätabki mees sind rahule.

 

Alternatiiv praegusele partnerile

 

Võimalik on seegi, et tal on juba olemas partner, kuid nende suhe on jõudnud kriisiseisundisse.  Kuna ta ei taha üksikuks jääda, siis hakkab ta juba varakult endale uut naist otsima. Kõik läheb hästi: sa meeldid talle ning oled justkui ideaalne tagavaravariant momendiks, kui nad lahku lähevad. Samas juhtub tihti nii, et nad lepivad omavahel ära ning otse loomulikult unustab ta sulle helistada.

 

Enesearmastuse ja prestiiži pärast

 

Paljud mehed ongi egoistlikud inimesed, kes tutvuvad naistega vaid oma enesearmastuse rahuldamiseks. See on justkui tõestus, et iga naine saab nende omaks, kui nad peaksid seda tahtma. Sel viisil testib ta lihtsalt oma võimeid. Hiljem saab ta selle olukorraga sõprade ees hoobelda, kuna tema sõnade tõestuseks on olemas telefoninumber.

 

Niisiis,arvestades üsna tõenäoseid fakte, et mees võib ka haigeks jääda, ära sõita, sinu numbri ära kaotada vms, ei tohiks sa ennast ebaõnnestunud tutvumises süüdistada. 

Read 7328 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Sul on probleemne nahk? 10 nippi, mis aitavad saada sellest probleemist üle.

1. Ära kasuta jumestuskreemi või siis ainult äärmisel juhul, sest see ummistab poore – asenda jumestuskreem heleda peitepulgaga.  

Loe edasi »
Ideaalse naise portree - kas sinu omaga sarnane?

Suitsetamine, joomine, ebatervislik toitumine, kollane naeratus ning tuhmid juuksed: ükski neist omadustest pole naise jaoks enam moes.  

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 162 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huu

Loe edasi »
Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teism

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

KÜÜNED TUGEVAKS!

Pikad, puhtad ja tugevad küüned on iga n

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun