Kirss.Net

Thursday, 22 July 2010 12:24

Kireva maailma seksieelistused

Kas oled kunagi mõelnud sellele, milline seksielu on näiteks Aafrika või Tai elanikel? Ei? Asjata. Erinevate maailmariikide seksieelistused panevad mõtlema meie omade üle ning pakuvad huvi.

sexy 

pilt: dreamstime.com 

 

India

 

India kuulub nende riikide hulka, kus püütakse endiselt järgida traditsioone. Lisaks seksikeelule enne pulmi ei ole ka abielus noortel kombeks seksiga kiirustada. Arvatakse, et eelkõige tuleb teineteist tundma õppida ning alles siis võib koos voodisse minna. Seevastu seksivad vallalised naised ja mehed nii palju ja seal, kus süda soovib, nautides joovastavat armumängu. Nimelt käib jutt tantristidest. Tantristid ehk tantra-jooga harrastajad on veendunud armastuse jumalikus ettemääratuses. Seks ei ole nende jaoks vaid vastassugupoolte füüsiline side, vaid ka vaimne tegevus.

 

Tai

 

Paljudel on kujunenud arvamus, et Tai on riik, kus puuduvad igasugused moraalinormid. Tegelikkus on hoopis vastupidine. Kergemeelsus iseloomustab vaid turiste. Kohalikel on seksieluga seotud kindlad reeglid, millest johtub nii mõnigi probleem. Mehel on äärmiselt raske või peaaegu võimatu naist voodisse saada, sest abielueelsetesse suhetesse suhtutakse põlgusega. Kui noored siiski seksivad varem kui tohib, peavad nad esivanemate käest armu paluma. Enne pulmaööd tuuakse noorte magamistuppa suur kass: see tagab õnneliku perekonnaelu.

 

Jaapan

 

Tõusva päikese maa elanikud suhtuvad seksi suure ettevaatusega. Alles tutvunud noori ei jäeta kunagi omaette. Koos nendega peab viibima kosjasobitaja, kelle rolli võtab endale enamasti ämm. Selle nn esimese staadiumi käigus püüab ämm oma poega võimalikult palju kiita – et noorik saaks aru, missugune saatuse kingitus on tema väljavalitu. Kunagi oli jaapanlastel kombeks – õnneks praegu enam ei ole -, et esimesel pulmaööl viibis ka ämm, kes seletas noorele abielunaisele, kuidas õigesti armatseda. Olemas on ka traditsioonilised pidustused, millest üheks on viljakuse püha, mille sümboliks on fallos(erigeerunud suguti kujutis). Kõige huvitavam on fallose pikkus, mis küündib 2,5 meetrini! Kujutise puudutamine toob uskumuse järgi terveid lapsi.

 

Inglismaa

 

Inglismaa on kõige frigiidsem riik. 80 % naisi ja 73 % mehi seksivad vaid ühe partneriga ning iga kaheksas britt oli möödunud aastal vaid 1-2 korda suguühtes. Tõepoolest, inglased pole prantslased – kirg pole nende ampluaa. Pole imestada, et Victoria ajal pidid naised olema voodis võimalikult tuimad, initsiatiivi näitamist peeti sündsusetuks. Ilmselt seepärast külastas enamik rikkaid mehi lõbumaju või kirglikke teenijaid.

 

Kõige huvitavam on aga fakt, et inglased on oma seksieluga äärmiselt rahul, pidades seksi sagedusest tähtsamaks kvaliteeti. Kas keegi julgeb vastu vaielda?

 

Saksamaa

 

Seksipoodide, pornofilmide ning käeraudade riik. Raske on ette kujutada, et sellises riigis eksisteerisid kunagi voodikombed. Keskajal võtsid kuumad saksa mehed endaga voodisse...mitte ämma, vaid KIRVE. Nimelt usuti siiralt, et kui neil on orgasmi ajal kirves käepärast ja kui nad veel näitavad seda partnerile, siis sünnib ilmtingimata poiss. Imeline, eks? Arvestades sellega, et praegu selliselt enam ei tehta, osutus antud käitumine ebatõhusaks.

 

Aafrika

 

Maailmajagu, kus pole ei voodikombeid, etiketti ega seksipiiranguid. Aafrika elanikud võivad teha kõik: suu-, grupiseks, swingerlus on kogemusteta noorte harrastus, vanemad eelistavad põnevamaid asju. Oma „halva käitumise“ õigustuseks tuuakse välja uskumus, et see kõik soodustab saagi suurenemist. Nii minnaksegi hommikul põllule ning „kutsutakse välja saagijumal“.

 

Mehel võib olla nii palju naisi, kui ta tahab ning mõeldes Aafrika elamistingimustele – nii palju kui ta jaksab toita.

 

Mis puutub ennemuistseisse kombeisse, mis on praeguseks jäljetult kadunud, siis neidki oli aafriklastel palju. Näiteks pidi tüdruku süütuse võtma hõimupealik, mitte aga peigmees. See ei olnud aga sugugi lõbus ning nüüdseks on traditsioon täiustatud. Nimelt lõbutseb pruut kõigi peo külalistega – huvitav, kas peigmehel on sel ajal sama lõbus?

 

USA

 

Ameerika Ühendriikide kohta võib kirjutada terve raamatu, sest igas osariigis on oma absurdsed seadused. Nii peab Louisiana osariigis kondoomi ostma just naine: kui seda püüab teha mees, võidakse teda trahvida. Florida osariigis võib seksida ainult pimedas ja misjonäri poosis, kusjuures on mehel keelatud suudelda naise rindu. Huvitab, kes kontrollib armastajaid ning kui palju on trahvitud paare?

 

Tore, et Eestis pole inimeste seksivabadust piiravaid seadusi! 

Read 5979 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huulepulka ja kaks korda päevas hambaid pesev inimene 10 kilo hambapastat. Naha kaudu jõuab meist igaüh

Loe edasi »
Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 160 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Põsepuna ABC

Kui jutt käib põsepunast, siis jagunevad naised ka

Loe edasi »
Vali kosmeetikavahendid vanuse järgi!

20-aastastel tütarlastel on huuled loomulikult roo

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Kuivade juuste hooldus

Mida vajavad kuivad juuksed? Loomulikul

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun