Print this page
Sunday, 20 June 2010 06:42

Põnev SEKSI statistika: 10 hämmastavat fakti

Statistika valitseb äri- ja poliitikamaailmas, kuid intiimsfääris on temal hariv ja meelelahutav roll. Pakume tutvuda huvitavate ning võrdlemisi kasulike faktidega seksist.

seks 

pilt: freedigitalphotos.net  

 

seks Fakt # 1

 

Maroko valitseja, kes elas XVIII sajandil, sai Guinessi rekordite raamatusse kui maailma viljakaim isa. Üleskirjutuste andmetel oli ta vähemalt 342 tüdruku ning 525 poisi füsioloogiliseks isaks ning 1721. aastaks kasvas tema pärijate arv 700-ni. 

 

seks Fakt # 2

 

Viljakuse küsimustes on naistel võimatu meestele järele jõuda, kuid siingi leidub hämmastavaid rekordeid. XVIII sajandil elanud venelanna tõi ilmale 69 last 27 raseduse tulemusena. Vapper naine sünnitas 16 kaksikutepaari, sai 7 korda kolmikute ja 4 korda nelikute emaks.

 

seks Fakt # 3

 

Tänapäeva mehed pole kahjuks kaugeltki niisama viljakad nagu Maroko šeigid. Vastavalt meditsiinilistele andmetele kannatavad tervelt 5 % 40-aastaseid mehi erektsioonihäirete all ning 65. eluaastaks kasvab nende osakaal 15-25 protsendini.

 

Antud probleem on ka noortel: viimase uuringu andmetel on umbes neljandik 18-25-aastaseid mehi erektsiooni probleemidega kokku puutunud.

 

seks Fakt # 4

 

Psühholoogid väidavad, et ebaõnnestunud suguakti peamisteks põhjusteks on halb tuju ning kompleksid. Niisiis on neile, kes ei ole oma mehelikkuses ning jõus kindlad, olemas hea uudis: vaatamata kuulujuttudele pole suguti suurusel mingit tähtsust. Ameerikas hiljuti läbiviidud küsitlus näitas, et sentimeetritele pööravad palju rohkem tähelepanu mehed kui naised. Pealegi on keskmine(normaalne) peenise pikkus erekteerunud olekus 14 cm. Seega ei ole pornostaaride suguti mõõtmed põhjus muretsemiseks ning väide, et alla 20-sentimeetrine peenis ei paku mingit rahuldust, ekslik.

 

seks Fakt # 5

 

Seksuaalsed kompleksid on kahjuks tuttavad ka naiste seas. Briti sotsioloogid on kindlaks teinud, et umbes 50 % naistest on endas niivõrd ebakindlad, et eelistavad seksida vaid purjus olekus. Tervelt 6 % väitsid, et pole kordagi kaine peaga suguühtes olnud. „Intiimse alkoholismi” peamisteks põhjusteks on julguse puudumine ning nn romantikanälg. Teadlased on aga järeldusele jõudnud, et mõnede naiste jaoks on füüsiline lähedus lausa vastumeelne: 14 % õrnema sugupoole esindajaid ei saa partneri kõrval magama jääda, kui nad pole veini joonud.

 

seks Fakt # 6

 

Veelgi kurvema statistika esitas Ameerika naiste hügieenitarvikute tootja: rohkem kui 10 % naistest seksivad regulaarselt vastu oma tahtmist. Kusjuures ei käi jutt vägistamisest, vaid abikaasakohustuse täitmiseks. Iga üheksas küsitletuist vastas, et seks on halvem kui pesu pesemine või koristamine.

 

seks Fakt # 7

 

Arvestades eeltoodud fakti ning abielus naiste suhtumist seksi, pole midagi imestada, et iga kümnes abielupaar magab eraldi voodites.

 

seks Fakt # 8

 

Madal enesehinnang ning võimalik pettumus ei takista tütarlaste varast seksuaalelu alustamist: statistika järgi kaotatakse süütus keskmiselt 17,5-aastaselt. Sellised andmed esitas California ülikool. Noormeeste puhul on vastavaks vanuseks 16,5.

 

seks Fakt # 9

 

Hoolimata üldlevinud arvamusest ei saavuta kõik mehed seksi ajal orgasmi. Suurbritannia terviseinstituudi andmetel käib see vaid 75 % tugevama sugupoole esindajate kohta. Naiste seas on vastav näitaja veelgi tagasihoidlikum: vaid 29 % inglannadest väitis, et saavad regulaarselt orgasmi.

 

seks Fakt # 10                 

 

Veel üks näitaja, milles mehed on naistest ette jõudnud, on sugupartnerite keskmine arv. Keskmiselt jõuab mees elu jooksul „tutvuda lähemalt” 7 naisega, kuid naistel on intiimsuhete arvuks 6. 

Read 10972 times

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun